Distribuce: CZ

Dostupnost: Není skladem
1 Kč

U nákupu na IČO není možnost odpočtu DPH

POŠKRÁBANÝ DISPLAY, BAZAROVÝ TELEFON

Galaxy Note10+ vám umožní zvěčnit jedinečné momenty vašeho života díky svým špičkovým fotoaparátům. Nezáleží na tom, jak daleko stojíte od zachycované scény, s 16Mpx ultraširokoúhlým fotoaparátem se vejde do záběru opravdu vše – ať už fotíte velkou rodinnou fotografii nebo působivé panoráma. O menší záběr se postará 12Mpx širokoúhlý fotoaparát a pokud byste potřebovali naopak vyfotit vzdálený objekt, dobře vám poslouží 12Mpx fotoaparát s teleobjektivem s dvojnásobným optickým zoomem. Skvělé selfies pořídíte s 10Mpx předním fotoaparátem. Navíc je Galaxy Note10+ vybaven variabilní clonou, která automaticky nastavuje světelnost na hodnotu f/1,5, nebo f/2,4. Můžete se tak těšit z perfektně ostrých snímků ve dne v noci.

Image Description
Image Description

Tvořte videa jako nikdy dříve ve vysokém 4K UHD rozlišení. Technologie HDR10+ s dynamickým mapováním odstínů vám zajistí živé barvy a vysoký kontrast v každé scéně. Zapněte bokeh efekt pro rozmazání pozadí videa v reálném čase, natáčený objekt tak více vynikne a samotné video získá profesionální umělecký nádech. Při natáčení oceníte Zoom-In mikrofon, který se dokáže zaměřit pouze na vámi natáčené objekty. Stane se citlivějším s tím, jak budete postupně zoomovat, přičemž okolní hluk a šum spolehlivě potlačí.

Ovládejte funkce Galaxy Note10+ na velké obrazovce svého PC s myší a klávesnicí. Jediné, co k tomu potřebujete, je připojit svůj smartphone se Samsung DeX pomocí USB kabelu k vašemu počítači. Note10 navíc nabízí možnost synchronizace s Windows. Můžete tak na svém PC získat přístup do Galerie nebo během práce na počítači dostávat notifikace o příchozích hovorech a zprávách v liště.

Užívejte si nejnovější herní pecky a náročné aplikace plynule bez jediného zaškobrtnutí. Galaxy Note10+ je vybaven vysoce výkonným inteligentním procesorem s chlazením pomocí výparníkové komory. Procesor dokáže přednahrát aplikace do paměti, čímž rapidně zkrátí dobu jejich spuštění. Ponořte se do herního světa na velkém Infinity-O displeji s podporou Dolby Atmos pro jedinečné zážitky.

Připravte se na nový rozměr audio prožitků. Podpora technologie Dolby Atmos vám zajistí nezaměnitelně čistý prostorový zvuk, který vás plně pohltí, ať už budete mít nasazená sluchátka nebo poslouchat z reproduktorů.

Kombinace funkce rozpoznání obličeje a ultrasonické čtečky otisků prstů zajistí, že se do vašeho telefonu nedostane žádná cizí osoba. Ochranu můžete ještě posílit pomocí PIN kódu nebo hesla. Vaše osobní data budou v bezpečí nejen na softwarové, ale i na hardwarové úrovni zásluhou vícevrstvé bezpečnostní platformy Samsung Knox, která chrání váš smartphone před malwarem a jinými hrozbami.

Image Description
Image Description

Zapisujte své poznámky kdekoliv – na poradě, přednášce nebo třeba na zadním sedadle taxíku. Jediným klepnutím svůj rukopis převedete na běžný text, který můžete kopírovat, vkládat a posílat dle libosti.

S Galaxy Note10+ se vám bude pracovat ještě jednodušeji. Je totiž vybaven nejnovějším perem S Pen s funkcí Air action umožňující ovládat smartphone jednoduchými gesty. Využít jej můžete také jako dálkovou spoušť fotoaparátu nebo dálkové ovládání vaší prezentace. Pište, kreslete a používejte S Pen ještě delší dobu, díky vetší baterii pera vám v tom nic nebrání.

Telefon/Tablet
Systém Android 9.0 (Pie)
nanoSIM ano
Displej
Velikost displeje 6,8 palce
Rozlišení displeje 3040 x 1440 px
Typ displeje AMOLED
Barvy 16 miliónů
Datové služby
Bluetooth ano
GPS ano
Wi-Fi ano
Nejrychlejší datová síť LTE
Multimedia
HD video ano
Fotoaparát 16,0 Mpix
Velikost vnitřní paměti 256 GB
Ostatní
NFC ano
Výkon
Počet jader 8x
Frekvence 1. procesoru 1,95 GHZ
Velikost RAM paměti 12288 MB
Hodiny/hodinky