Distribuce: CZ

Dostupnost: Není skladem
1 Kč

U nákupu na IČO není možnost odpočtu DPH

Samsung Galaxy M52 5G je díky výkonnému procesoru Snapdragon 778G prvním zařízením z celosvětově obrovsky oblíbené řady Galaxy M, které disponuje podporou sítí nejnovější generace – 5G. Prémiový zážitek z používání ale zajistí i jeho luxusní 6,7" Full HD+ Super AMOLED displej se 120 Hz nebo bohatá 6GB RAM, kterou navíc může podpořit až 4GB RAM virtuální! Zaujme ale i trojitým fotoaparátem na zadní straně pro působivé snímky v rozlišení až 64 Mpx.

Daří se mu vyvolat pozornost ale také bohatým úložným prostorem se 128 GB nebo dlouhou výdrží, kterou přináší baterie o kapacitě 5 000 mAh. Čtečku otisku prstů pak má prakticky na boku a zvládá i bezkontaktní placení skrze NFC nebo rychlé nabíjení výkonem až 25 W.

Klíčové vlastnosti:

Nádherný 6,7" Full HD+ Super AMOLED displej se 120 Hz

Vysoký výkon Snapdragonu 778G s podporou 5G

Bohaté 128GB úložiště a virtuální RAM

Trojitá kamera s 64 Mpx

Dlouhá výdrž díky baterii s kapacitou 5 000 mAh

Image Description
Image Description

Smartphone nové generace s 5G

Seznamte se s Galaxy M52 5G – vůbec prvním telefonem společnosti Samsung ze série M s podporou sítě 5G, poskytujícím dosud nezažité rychlosti datových přenosů. Ty jsou dále podpořeny osmijádrovým procesorem, 6GB operační pamětí či 6,7" špičkovým Infinity-O displejem s technologií Super AMOLED a dokonale plynulou 120Hz obnovovací frekvencí.

Spolehlivý výkon pro náročné nasazení

Výkonný osmijádrový procesor ve spojení s 6GB operační pamětí nabízejí dostatek výpočetní síly pro potřeby náročného multitaskingu, ale i sledování obsahu či plynulý gaming na cestách. Na vaší cestě za prací i zábavou vás tak nic brzdit nebude.

Image Description
Image Description

Inteligentní rozšíření operační paměti s RAM Plus

Vždy připraven vyhovět vašim potřebám. V případech, kdy bude operační paměť přestávat stačit všem spuštěným aplikacím, na scénu nastoupí inteligentní algoritmus, poskytující až 4 GB virtuální RAM navíc. Rozšířené možnosti multitaskingu i plynulý chod telefonu během každodenního užití tak bude zaručen.

Telefon/Tablet
Systém Android
dualSIM ano
nanoSIM ano
Displej
Velikost displeje 6,7 palce
Rozlišení displeje 2400 x 1080 px
Typ displeje SUPER AMOLED
Barvy 16 miliónů
Datové služby
Bluetooth ano
GPS ano
Wi-Fi ano
Nejrychlejší datová síť 5G
Multimedia
HD video ano
4K ano
Fotoaparát 64 Mpix
Velikost vnitřní paměti 128 GB
Ostatní
NFC ano
Výkon
Počet jader 8x
Frekvence 1. procesoru 2,4 GHZ
Velikost RAM paměti 6144 MB
Hodiny/hodinky