Distribuce: CZ

Dostupnost: Není skladem
1 Kč

U nákupu na IČO není možnost odpočtu DPH

Chytrý telefon Samsung Galaxy M21

Chytrý telefon Samsung Galaxy M21 to je obří kapacita baterie, velký displej a slušná výbava střední třídy. Je navržen s řadou vylepšení zásadních funkcí a s ohledem na potřeby dnešní komunikace, sdílení, fotografování a online sledování obsahu.

Full HD+ Infinity-V bezrámečkový displej. 

Vysokokapacitní baterie a rychlé nabíjení.

Kvalitní duální fotoaparát.

Trojitý slot umožní současné použití 2 SIM karet a paměťové karty microSD.

Image Description
Image Description

Dlouhé hodiny zábavy

Užijte si velmi dlouhou výdrž baterie s vysokou kapacitou 6000 mAh. A když je čas pro doplnění energie, technologie rychlého nabíjení bleskově energii doplní. S Galaxy M21 můžete hrát i streamovat dlouhé hodiny.

Celoplošný displej Infinity-U

Zažijete skvělou zábavu s 6.4" celoplošným displejem Super AMOLED Infinity-U. Nabízí Full HD+ rozlišení 2340 x 1080 bodů s jemným rastrem 403 ppi. Můžete se těšit na obraz s vysokým kontrastem a jasem, dokonalé zobrazení barev a široké pozorovací úhly. Větší displej znamená více zábavy.

Výkon v každém ohledu

Díky velmi silnému 8jádrovému procesoru Exynos 9611 a operační paměti 4 GB je multitasking pro telefon hračkou. Veškerou zábavu pak můžete zažívat vysokou rychlostí připojení LTE a dostatek prostoru poskytne interní paměť 64 GB s možností rozšíření pomocí karet microSD. Komunikujte a bavte s perfektní plynulostí.

Kvalitní trojitý fotoaparát

Objevte skvělé funkce trojitého fotoaparátu Samsung, který přidává více perspektivy do vašeho vidění světa. Vyladěná kombinace hardware a software podpoří vaši kreativitu a zajistí dokonalé momentky v každé situaci.

Hlavní fotoaparát 48 Mpx se světelným objektivem f/2.0 umožní pořídit jasné snímky a omezit šum i ve tmě.

Ultraširokoúhlá kamera se snímačem 8 Mpx f/2.2 vám umožní zachytit krajinu skupinové portréty a další široké záběry.

5 Mpx asistent hloubky ostrosti zajití portréty s profesionálně rozmazaným pozadím.

Automatická analýza scény, živé zaostření a kreativní filtry.

Svůj autoportrét zachycený předním fotoaparátem 20 Mpx f/2.2 můžete vylepšit pomocí chytrých funkcí krásy a jednoduše ho sdílet s přáteli na sociálních sítích.

Image Description
Image Description

Klíčové vlastnosti

Dotykový displej telefonu Samsung Galaxy M21 má velikost 6.4" a rozlišení 2340 x 1080 bodů. Základem výkonu je 8jádrový procesor Exynos 9611 s frekvencí 4x 2.3 GHz a 4x 1.7 GHz doplněný o 4 GB operační paměti, interní pamětí s kapacitou 64 GB a pro další rozšíření slotem pro paměťové karty microSD. Přítomen je trojitý zadní fotoaparát 48 Mpx (f/2.0) + 8 Mpx (ultraširokoúhlý, f/2.2) + 5 Mpx (bokeh, f/2.2) doplněný o přední 20 Mpx (f/2.2) selfie kameru.Telefon je dále vybaven bezdrátovými technologiemi Bluetooth 5.0, NFC, WiFi ac, GPS/ Glonass/ Galileo/ BDS. Mezi další výbavu patří čtečka otisku prstů a identifikace tváře. Umožní využití v sítích 2G, 3G a LTE. Ze základní konektorové výbavy telefon nabídne moderní USB Type-C port a 3.5mm jack pro sluchátka. K napájení slouží baterie s kapacitou 6000 mAh a podporou rychlého nabíjení. Operační systém Android s rozhraním One UI.

Telefon/Tablet
Systém Android 10
dualSIM ano
nanoSIM ano
Displej
Velikost displeje 6,4 palce
Rozlišení displeje 2340 x 1080 px
Typ displeje SUPER AMOLED
Barvy 16 miliónů
Datové služby
Bluetooth ano
GPS ano
Wi-Fi ano
Nejrychlejší datová síť LTE
Multimedia
HD video ano
4K ano
Fotoaparát 48 Mpix
Velikost vnitřní paměti 64 GB
Ostatní
NFC ano
Výkon
Počet jader 8x
Frekvence 1. procesoru 2,3 GHZ
Velikost RAM paměti 4096 MB
Hodiny/hodinky