Distribuce: CZ

Dostupnost: Není skladem
1 Kč

U nákupu na IČO není možnost odpočtu DPH

Čtveřice objektivů pro ty nejlepší vzpomínky

Ať vás nohy zavedou kamkoli, buďte připraveni na každý okamžik s profesionální fotovýbavou. K dispozici vám bude 48Mpx hlavní fotoaparát, ultraširokoúhlý fotoaparát pro vytváření kolosálních panoramat, Depth fotoaparát pro úpravu hloubky ostrosti a makro objektiv, kterým zvěčníte i ty nejmenší detaily.

Autentické panoramatické záběry

5Mpx ultraširokoúhlý fotoaparát si lze představit jako lidské oko ‒ okolní svět vidí ve stejném úhlu záběru. Díky tomu máte věrné vzpomínky na dosah ruky.

Image Description
Image Description

Stylově rozostřené pozadí

Nechte objekt vaší fotografie efektně vystoupit do popředí. 2Mpx Depth fotoaparát umožňuje upravit míru ostrosti pozadí vašich snímků ‒ stačí jednoduchý dotek.

Smartphone, který s vámi udrží krok

Galaxy A12 zůstane po vašem boku bez problému celý den. V jeho útrobách se ukrývá 5000mAh baterie, která vám umožní náročný gaming, streaming, fotografování a další aktivity po dlouhé hodiny. A až mu přece jen dojde dech, zpět do hry ho bleskově dostane 15W rychlé nabíjení.

Stvořený pro hráče

Strhující gaming a plynulý výkon zajistí kombinace osmijádrového procesoru s 4 GB RAM. Interní 64/128GB úložiště pak pojme velké množství vašeho oblíbeného obsahu.

Chraňte to, na čem vám záleží

Citlivá data v Galaxy A12 jsou pod ochrannými křídly platformy Samsung Knox, která je zabudována do hardwaru a softwaru a chrání zařízení od prvního spuštění. Malware a další nebezpečné hrozby nemají proti špičkovému zabezpečení Samsung Knox šanci.

Image Description
Image Description

Čtyřnásobný zadní fotoaparát 48 + 5 + 2 + 2 Mpx. Přední kamera s rozlišením 8 Mpx. Bezrámečkový 6,5" velký PLS displej, rozlišení 1600x720. Čtečka otisků prstů. Dual SIM. Osmijádrový procesor Mediatek MT6765. Baterie s vysokou kapacitou 5000 mAh. Podpora rychlého dobíjení. Technologie NFC. Operační systém Android 10. Bluetooth 4.2.

Telefon/Tablet
Systém Android
dualSIM ano
nanoSIM ano
Displej
Velikost displeje 6,5 palce
Rozlišení displeje 1560 x 720 px
Barvy 16 miliónů
Datové služby
Bluetooth ano
GPS ano
Wi-Fi ano
Nejrychlejší datová síť LTE
Multimedia
HD video ano
Fotoaparát 48 Mpix
Velikost vnitřní paměti 128 GB
Ostatní
NFC ano
Výkon
Počet jader 8x
Frekvence 1. procesoru 2,3 GHZ
Velikost RAM paměti 4096 MB
Hodiny/hodinky