Distribuce: CZ

Dostupnost: Není skladem
1 Kč

U nákupu na IČO není možnost odpočtu DPH

Popis produktu

Smartphone s velkým displejem, na kterém si vše užijete o kapku více než dosud. Radost budete mít i ze vzhledu telefonu - díky jednoduchému designu s ladnými křivkami a bez rušivých elementů vám padne do ruky jako ulitý. Všechny vzpomínky si navždy uchováte jediným cvaknutím spouště. Můžete je ozvláštnit různými filtry nebo samolepkami a ihned posílat vašim přátelům. I kdybyste si s nimi psali celý den, díky velkokapacitní baterii nebudete potřebovat nabíječku. Navíc vše zůstane zabezpečeno špičkovými technologiemi, které se postarají o to, abyste do telefonu měli přístup jen vy sami.

Image Description
Image Description

V jednoduchosti je krása

Pro Galaxy A10 připravili vývojáři jednoduchý design a úzké tělo, takže se vám bude příjemně držet a s telefonem budete snadno manipulovat jednou rukou. Vyroben je ve dvou barvách - černé a modré. Ať už sáhnete po kterékoli, budete maximálně spokojeni a telefon nebudete chtít dát z ruky.

Dostaňte z fotek maximum

Zadní fotoaparát disponuje 13 Mpx a zvládne zachytit každý důležitý moment na vašich cestách. Na selfie fotografie je připravena přední 5Mpx kamera s mnoha režimy a funkcemi, se kterými dosáhnete omračujících výsledků. Uchovejte si vzpomínky jako živé a v profesionální kvalitě, nebo pobavte své přátele přidáním samolepek, filtrů a razítek.

Image Description
Image Description

Připraven po celý den

Velkokapacitní 3 400mAh baterie dokáže vyhovět veškerým vašim požadavkům a zvládne celodenní nápor bez jediného zaváhání. Můžete si klidně non stop psát s kamarády, sledovat živá vysílání, nebo hrát hry. Baterie bude telefonu dodávat energii a osmijádrový procesor dohlédne na to, že vše poběží bez chybičky.


Telefon/Tablet
Systém Android
dualSIM ano
nanoSIM ano
Displej
Velikost displeje 1,4 palce
Rozlišení displeje 1480 x 720 px
Typ displeje IPS
Barvy 16 miliónů
Datové služby
Bluetooth ano
GPS ano
Wi-Fi ano
Nejrychlejší datová síť LTE
Multimedia
HD video ano
Fotoaparát 13,0 Mpix
Velikost vnitřní paměti 32 GB
Ostatní
NFC ano
Výkon
Počet jader 8x
Frekvence 1. procesoru 1,6 GHZ
Velikost RAM paměti 2048 MB