Distribuce: CZ

Dostupnost: Není skladem
1 Kč

U nákupu na IČO není možnost odpočtu DPH

Chytrý telefon X3 Pro značky Poco má vše, co byste od špičkového smartphonu mohli potřebovat: čtyřnásobný fotoaparát, baterie s velkou kapacitou a superrychlým nabíjením, duální reproduktory i výkonný procesor. Nechybí ani pokročilá chladicí technologie, která zamezí přehřívání, a displej s maximálně plynulým obrazem a vysokou snímací frekvencí dotyků pro rychlejší reakce.

Image Description
Image Description

Zadní fotoaparát disponuje hned čtyřmi objektivy. Hlavní s 48 Mpx na fotografie s vysokým rozlišením, ultraširokoúhlý na zachycení velkých objektů, senzor hloubky a k prozkoumání mikro světa nechybí makro objektiv. Duální reproduktory vám přehrají vlastnoručně natočená videa nebo oblíbené filmy s naprosto čistým zvukem.

Díky procesoru Qualcomm Snapdragon 860 a inovativní paměti typu UFS 3.1 pro rychlé čtení i zápis se můžete pustit do hraní náročných her nebo multitaskingu bez obav z nepříjemného sekání. Výkonný procesor dohlédne na bezchybný chod celého systému a zamezí jakémukoli zdržování.

Image Description
Image Description

Chladicí technologie LiquidCool zajistí bezpečnou teplotu i během dlouhého používání telefonu. Nezáleží na tom, v kolika aplikacích pracujete najednou, nebo zda jste se pustili do herního maratonu - výkon bude stále stejně vysoký.

Telefon/Tablet
Systém Android 11
dualSIM ano
microSIM ne
nanoSIM ano
Paměťová karta 256 GB
Displej
Velikost displeje 6,7 palce
Rozlišení displeje 2400 x 1080 px
Typ displeje IPS
Barvy 16 miliónů
Datové služby
Bluetooth ano
GPS ano
Wi-Fi ano
Nejrychlejší datová síť LTE
Multimedia
HD video ano
4K ano
Fotoaparát 48 Mpix
Velikost vnitřní paměti 128 GB
Ostatní
NFC ano
HDMI ne
Výkon
Počet jader 8x
Frekvence 1. procesoru 2,9 GHZ
Velikost RAM paměti 6144 MB
Hodiny/hodinky