Distribuce: CZ

Dostupnost: Není skladem
1 Kč

U nákupu na IČO není možnost odpočtu DPH

Legendární mobilní telefon Nokia 5310 XpressMusic v nové podobě. Duální přední reproduktory pro poslech hudby. 2,4" barevný displej rozlišení 240 x 320 pixelů, VGA fotoaparát, MP3 přehrávač a FM rádio, slot pro paměťové karty microSD (až 32 GB), Bluetooth, microUSB, 3,5mm konektor, 1200 mAh baterie s dlouhou výdrží, funkce Dual SIM.

Kdo by si nepamatoval ikonu mobilní komunikace, telefon Nokia 5310 XpressMusic. Nová Nokia 5310 si ponechala elegantní křivky, které jsou nyní dotaženy do modernější podoby a přidala nejrůznější vylepšení. Přesto je stále jednoduchým mobilním telefonem, tak jak ho známe z minulosti.

   Hudba pro vaše uši s duálními předními reproduktory.

   Ikonický design klasiky s novou tváří.

   Dlouhá výdrž baterie.

Image Description
Image Description

Navrženo pro poslech

S výkonnými duálními předními reproduktory si můžete užívat oblíbenou hudbu kdekoli budete chtít. Díky MP3 přehrávači a FM rádiu máte n výběr co budete poslouchat a se speciálními hudebními tlačítky ji můžete kdykoli okamžitě změnit.

Jednoduchý a přehledný

Nová Nokia 5310 je klasický telefon, který oceníte také pro základní funkce telefonování a psaní zpráv. S uživatelsky přívětivými tlačítky, hladkými křivkami a pohodlným úchopem je telefon Nokia 5310 oblíbená klasika s vylepšeným designem.


Skvělá výdrž baterie

Telefon obsahuje baterii s kapacitou 1200 mAh, která vydrží týdny v pohotovostním režimu nebo hodiny hovoru bez nabíjení. S telefonem Nokia 5310 se můžete bavit a zůstat v kontaktu mnohem déle.

Stvořen pro dvě SIM karty

Máte dvě SIM karty a pro každou jeden telefon? Nebaví vás nosit dva telefony zároveň? S mobilním telefonem Nokia 5310 Dual SIM už nemusíte. Je totiž vybaven sloty pro dvě SIM karty. Můžete tak mít pohromadě své soukromé i firemní telefonní číslo.


Image Description
Image Description

Klíčové vlastnosti

Telefon Nokia 5310 je vybaven přehledným 2.4" displejem s rozlišením 240 x 320 pixelů. Paměť telefonu je možné rozšířit na až 32 GB pomocí paměťové karty microSD. Fotoaparát přístroje je v tomto případě VGA. Pro poslech hudby je telefon vybaven duálními předními reproduktory i 3,5 mm sluchátkovým konektorem a nechybí ani standardní microUSB port. Podporovány jsou sítě GSM a funkce Dual SIM. Telefon je také vybaven bezdrátovou technologií Bluetooth pro spojení např. se sadou handsfree.


Telefon/Tablet
dualSIM ano
Paměťová karta 32 GB
Displej
Velikost displeje 2,4 palce
Rozlišení displeje 320 x 240 px
Typ displeje TFT
Datové služby
Bluetooth ano
Multimedia
Fotoaparát 0,3 Mpix
Ostatní
Výkon