Distribuce: CZ

Dostupnost: Není skladem
1 Kč

U nákupu na IČO není možnost odpočtu DPH

Klasický mobilní telefon Nokia 105 Dual SIM (2019)

Volejte s jednoduchým mobilním telefonem Nokia 105 Dual SIM (2019). Vše, na co jste byli dosud zvyklí, se stane mnohem jednodušší. Nokia 105 je velice jednoduchý mobilní telefon pro každého, komu stačí si jen zavolat, napsat SMSku a poslechnout si občas FM rádio. Navíc vám umožní používat 2 SIM karty v jednom telefonu.

Odolný s robustním polykarbonátovým tělem.

Kapacita až 2 000 kontaktů a až 500 SMS.

Oblíbená hra had, rádio, svítilna.

Image Description
Image Description

Stvořen pro dvě SIM karty

Máte dvě SIM karty a pro každou jeden telefon? Nebaví vás nosit dva telefony zároveň? S mobilním telefonem Nokia 105 Dual SIM (2019) už nemusíte. Je totiž vybaven sloty pro dvě SIM karty. Můžete tak mít pohromadě své soukromé i firemní telefonní číslo.

Jednoduchý, přehledný a praktický

Jedná se o klasický telefon se základní klávesnicí, na které budete moci psát SMS a komunikovat. S tímto telefonem můžete poslouchat FM rádio, nebo využívat praktické funkce jako např. Kalkulačka, Hodiny, Kalendář, Budík, Telefonní seznam, nebo Svítilna. A navíc se telefon dodává se skvělými hrami jako např. Snake. Oddělené vystouplé klávesy vylepšují použitelnost a usnadňují vytáčení a psaní.

Image Description
Image Description

Klíčové vlastnosti

Displej telefonu má velikost 1.77" a rozlišení 160 x 120 bodů. Nokia 105 Dual SIM (2019) komunikuje na frekvenci GSM 900/ 1800 MHz a podporuje funkci Dual SIM pro vložení 2 SIM karet. Pro napájení telefonu poslouží nabíjecí konektor microUSB, zatímco sluchátka připojíte přes 3.5mm audio konektor. Baterie má dostatečnou kapacitu 800 mAh a vydrží až 14.5 hodin hovoru. Rozměry činí 119 × 49,2 × 14,4 mm při hmotnosti 73 gramů (včetně baterie).

Telefon/Tablet
dualSIM ano
Displej
Velikost displeje 1,8 palce
Typ displeje TFT
Datové služby
Multimedia
Ostatní
Výkon