Distribuce: CZ

Dostupnost: Není skladem
1 Kč

U nákupu na IČO není možnost odpočtu DPH

Jednoduchý telefon myPhone 3330

Jednoduchý mobilní telefon vhodný pro seniory, který nabízí základní komunikační schopnosti bez zbytečně složitého ovládání. Telefonu dominuje přehledná klávesnice a díky své výbavě a tedy i cenové dostupnosti je vhodný pro běžné a nenáročné uživatele, kterým postačí zavolat, napsat zprávu nebo si poslechnout hudbu.

Image Description
Image Description

Stvořen pro dvě SIM karty

Máte dvě SIM karty a pro každou jeden telefon? Nebaví vás nosit dva telefony zároveň? S mobilním telefonem myPhone 3330 už nemusíte. Je totiž vybaven sloty pro dvě SIM karty. Můžete tak mít pohromadě své soukromé i firemní telefonní číslo, a to natrvalo.

Skvělá výdrž baterie

Telefon obsahuje baterii s kapacitou 800 mAh, díky které přístroj vydrží opravdu dlouho. V pohotovostním režimu vydrží až 8 dní. S telefonem myPhone 3330 se můžete bavit a zůstat v kontaktu mnohem déle. Nemusíte neustále hlídat, jestli vám ještě zbývá baterie.


Praktické funkce

Telefon nabízí také 0.3 Mpx fotoaparát pro základní každodenní fotografování. Pomocí MP3 hudebního přehrávače a FM rádia si můžete poslechnout oblíbenou hudbu a díky funkcím, jako je kalkulačka či kalendář získáte praktického pomocníka. K dispozici jsou hodiny a budík s jednoduchým nastavením. Do telefonu lze také vložit paměťovou kartu microSDHC, na které můžete mít uloženou oblíbenou hudbu nebo obrázky. Zaručeně vás potěší bezdrátové připojení Bluetooth.

Ovládat se dá i v rukavicích

Hledáte telefon, který se dá jednoduše ovládat? Zapomeňte na složité systémy a dotykové obrazovky. MyPhone 3330 má velká hardwarová tlačítka, která se dají ovládat i v rukavicích. Pohodlně sedí v ruce a k tomu je vybaven přehledným systémem.

Image Description
Image Description

Klíčové vlastnosti

Telefon myPhone 3330 je vybaven přehledným 1.77" displejem s rozlišením 160 x 128 pixelů. Zadní fotoaparát přístroje je v tomto případě 0.3 megapixelový. Pro poslech hudby je telefon vybaven i 3,5 mm sluchátkovým konektorem a nechybí ani standardní microUSB port. Podporovány jsou sítě GSM 900/1800 MHz a funkce Dual SIM pro 2 SIM karty. Rozměry telefonu činí 118 x 48 x 14.5 mm a váha je 75 g.

Telefon/Tablet
dualSIM ano
Paměťová karta 16 GB
Displej
Datové služby
Bluetooth ano
Multimedia
Fotoaparát 0,3 Mpix
Ostatní
Výkon