Distribuce: CZ

Dostupnost: Není skladem
1 Kč

U nákupu na IČO není možnost odpočtu DPH

Popis produktu

Chytrý mobilní telefon Huawei Y7 2019 se stane nepostradatelným společníkem při práci i zábavě. Je vybaven výkonným procesorem a baterií s dlouhotrvající výdrží, špičkovým displejem s HD+ rozlišením nebo duálním fotoaparátem s chytrou technologií. Pořídíte s ním nejen skvělé fotografie svého okolí, ale také perfektní selfie snímky. Potěší vás taktéž příjemný design, který se chlubí nádherným lesklým povrchem.

Image Description
Image Description

Výkonná baterie

Připravte se na celodenní výdrž baterie i při neustálém používání. Smartphone obsahuje baterii se 4 000 mAh, která vás doprovodí kamkoli. Navíc je vybaven technologií na úsporu energie, která vám poskytne ještě větší komfort.

Fotoaparát s pokročilou technologií

Pořizujte krásné snímky snadno a kdekoli. Telefon je vybaven duálním fotoaparátem s 13+2 Mpix a přední čočkou pro vaše jedinečné selfie snímky. Nechybí ani vysoká světelnost a chytrá technologie, díky které fotoaparát každou fotku promění v perfektní.

Image Description
Image Description

Displej nové generace

Velkou chloubou mobilního telefonu je jeho rozsáhlý displej, který vám nabídne nádherný obraz v HD+ rozlišení. Jeho plocha, kterou nenápadně narušuje pouze výřez čočky fotoaparátu, zobrazí každý detail v té nejlepší možné kvalitě.

Telefon/Tablet
Systém Android
dualSIM ano
nanoSIM ano
Displej
Velikost displeje 6,26 palce
Rozlišení displeje 1520 x 720 px
Typ displeje IPS
Barvy 16 miliónů
Datové služby
Bluetooth ano
GPS ano
Wi-Fi ano
Nejrychlejší datová síť LTE
Multimedia
HD video ano
Fotoaparát 13,0 Mpix
Velikost vnitřní paměti 32 GB
Ostatní
Výkon
Počet jader 8x
Frekvence 1. procesoru 1,8 GHZ
Velikost RAM paměti 3072 MB