Dostupnost: Není skladem
1 Kč

Chytré hodinky HUAWEI Watch GT 2e

Odolný rám z nerezové oceli HUAWEI WATCH GT 2e se perfektně hodí k barevným fitness řemínkům pro pohodlné nošení. 1,39“ AMOLED HD displej a řada zajímavých ciferníků vás udrží zapojené ve vašem světě. Se spoustou zábavných designů nenechá vaší ruku nikdy holou.

Přednosti HUAWEI Watch GT 2e

Kvalita produktů Huawei

Rám z nerezové oceli

1,39“ AMOLED HD displej

4 GB interní paměť

7 senzorů

Cvičební režimy

Sledování zdraví

Image Description
Image Description

Vydrž 2 týdny

Kirin A1 je první čip pro chytré hodinky vytvořený samostatně společností HUAWEI. Zajišťuje vysoký výkon a neuvěřitelně nízkou spotřebu energie. Dvojitý design čipu a energii šetřící algoritmy zajišťují, že HUAWEI WATCH GT 2e spotřebují méně energie, k dosažení vynikajícího výkonu pro denní a noční podporu. Optimalizace výkonu v závislosti na užívání probíhá automaticky.

Slaďte si je s vaším stylem

S řadou různých ciferníků přemění HUAWEI WATCH GT 2e vaše zápěstí na plátno světla, barvy a pohybu. Můžete si dokonce přizpůsobit data a informace, které se na nich budou zobrazovat, jako např. tepová frekvence, kroky a počasí. Co zvolíte záleží jen na vás.

5 profesionálních cvičebních režimů

Využitím nejmodernější technologie poskytují HUAWEI WATCH GT 2e precizní a v reálném čase zaznamenávaná data pro 15 profesionálních sportů, včetně lezení, běhání, plavání a jízdy na kole. Podporuje jako GPS, tak GLONASS poziční systémy pro pečlivé sledování trasy během venkovních aktivit.



Sledování zdraví

HUAWEI WATCH GT 2e poskytují řadu funkcí, které vám mohou pomoci udržovat zdraví životní styl. SpO2 monitorování dokáže na požádání změřit saturaci vaší krve kyslíkem. Nízká hladina saturace může způsobovat nedostatek energie, únavu a motání hlavy. HUAWEI TruRelax poskytuje celodenní monitorování stresu a jeho uvolnění v ideální dobu pomocí dýchacího cvičení. HUAWEI TruSleep 2.0 umožňuje vědecké sledování a diagnózu 6 běžných typů problémů se spánkem, zatímco poskytuje návrhy pro lepší odpočinek. A zatímco spíte, hodinky monitorují vaší tepovou frekvenci, analyzují dýchání a udělují skóre vaší celkové kvality spánku.

Image Description
Image Description

Klíčové vlastnosti

Jedná se o chytré hodinky s řadou užitečných funkcí pro sport a zdraví: měřením tepové frekvence, měření vzdálenosti, GPS, GLONASS, 85 cvičebních režimů, 15 profesionálních cvičebních režimů, sledování SpO2, monitorování stresu a monitorování spánku. Jsou vybaveny akcelerometrem, gyroskopem, geomagnetickým senzorem, optickým senzorem pro sledování tepové frekvence, senzorem okolního světla, senzorem tlaku vzduchu a kapacitním senzorem. Připojení se zařízení probíhá pomocí rozhraní Bluetooth 5.1. Samozřejmostí je příjem notifikací z mobilu. Jsou voděodolné s hodnotou 5 ATM (umožňují plavání v bazénu a oceánu). Mají kompatibilitu s Android i iOS zařízeními. Kapacita úložiště je 4 GB (skutečná kapacita je menší z důvodu nahraného OS). Materiál řemínku je TPU a pouzdro je z nerezové oceli a plastu. O zobrazení se stará 1,39“ AMOLED HD displej s rozlišením 454 x 454 Px. Vydrží baterie je až 2 týdny při běžném užívání.

Telefon/Tablet
Displej
Datové služby
Multimedia
Ostatní
Výkon
Hodiny/hodinky