Distribuce: CZ

Dostupnost: Není skladem
1 Kč

U nákupu na IČO není možnost odpočtu DPH

Chytrý telefon Huawei P40 Pro

Získejte nové zážitky z rychlosti a výbavy telefonu Huawei z nové řady P40. Inovativní design vylepšuje vaši vizuální zábavu a ergonomický komfort. Zadní fotoaparáty Ultra Vision Leica Quad Camera opět posouvají možnosti mobilní fotografie o kus vpřed. Tohle je Huawei P40 Pro!

Image Description
Image Description

Objevujte svět, zachyťte vzpomínky

Zkoumejte okolní svět, život a vytvářejte příběhy s nejnovějším fotoaparátem Ultra Vision Leica Quad Camera. Je to komplexní systém snímačů, objektivů a funkcí, který vás nezklame v žádné situaci a nabídne vždy ideální úhel záběru, ať už je objekt blízko nebo daleko a fotíte ve dne nebo v noci.

50 Mpx 1/1.28" f/1.9 RYYB hlavní fotoaparát s optickou stabilizací OIS a automatickým ostřením Octa PDAF pro každodenní běžné snímky s maximálním množstvím detailů.

40 Mpx 1/1.54" f/1.8 ultraširokoúhlý fotoaparát Cine Camera je ideální pro focení krajiny a maker.

Teleobjektiv 12 Mpx f/3.4 SuperZoom s 5x optickým, 10x hybridním a 50x Max přiblížením a optickou stabilizací OIS přiblíží vzdálené objekty.

3D Depth fotoaparát, který měří přesnou vzdálenost objektů a umožní vytvářet portrétní snímky s rozmazaným pozadím pomocí různých efektů s dojmem profesionálního bokehu.

Přední fotoaparát 32 Mpx f/2.2 a Depth kamera vždy vytvoří perfektní selfie, dokáže inteligentně rozpoznat a nastaví pro kontury vašeho obličeje optimální jas a ostrost.

Stabilizace s umělou inteligencí AIS (Huawei AI Image Stabilization).

Umělá inteligence zajistí dokonalé snímky s řadou automatických režimů.

Identifikace tváře předním fotoaparátem i ve tmě díky Depth senzoru.

4K video na zadním i předním fotoaparátu.

Klíčové vlastnosti

Chytrý telefon Huawei P40 Pro je vybaven výkonným 8jádrovým procesorem Kirin 990 5G s frekvencí 2x 2.86 GHz, 2x 2.36 GHz a 4x 1.95 GHz a 8 GB operační paměti. Dotykový 6.58" 90Hz OLED Full HD+ displej má rozlišení 2640 x 1200 bodů. Pro systém a data je k dispozici 256 GB interní paměti, kterou můžete rozšířit pomocí miniaturní Nano Memory Card. Snímky můžete zachytit pomocí zadního čtyřnásobného fotoaparátu Leica se snímači 50Mpx Ultra Vision Camera (Wide, f/1.9, OIS) + 40Mpx Cine Camera (Ultra-Wide, f/1.8) + 12Mpx Camera (telefoto, f/3.4, OIS) + 3D Depth, přední selfie kamera 32Mpx f/2.2 + Depth. Přední selfie kamera nabízí snímač 32Mpx f/2.2 + Depth snímač. Nechybí technologie Bluetooth 5.1, NFC, WiFi ax a GPS/ Glonass/ BeiDou /Galileo/ QZSS/ NavIC. Mobilní připojení podporuje k sítím 2G, 3G, LTE a 5G. Z konektorů nabízí USB Type-C 3.1 Gen 1. Přístroj je poháněn baterií s kapacitou 4200 mAh s podporou rychlého nabíjení SuperCharge 40W a bezdrátového 27W. Předinstalováno je uživatelské rozhraní EMUI (založeno na Androidu) s podporou mobilní služby Huawei (Huawei Mobile Services s Huawei AppGallery)

Image Description
Image Description

Huawei AppGallery

Telefon Huawei P40 Pro používá uživatelské rozhraní EMUI a mobilní služby Huawei (Huawei Mobile Services). V telefonu najdete obchod s aplikacemi Huawei AppGallery, jehož obsah se neustále rozšiřuje. Služby a aplikace Google nejsou integrovány a tedy některé populární aplikace třetích stran není možné stáhnout.

Telefon/Tablet
Systém Android
dualSIM ano
nanoSIM ano
Displej
Velikost displeje 6,58 palce
Rozlišení displeje 2640 x 1200 px
Typ displeje OLED Super Retina HD
Barvy 16 miliónů
Datové služby
Bluetooth ano
GPS ano
Wi-Fi ano
Nejrychlejší datová síť 5G
Multimedia
HD video ano
4K ano
Fotoaparát 50 Mpix
Velikost vnitřní paměti 256 GB
Ostatní
NFC ano
Výkon
Počet jader 8x
Frekvence 1. procesoru 2,86 GHZ
Velikost RAM paměti 8192 MB