Distribuce: CZ

Dostupnost: Není skladem
1 Kč

U nákupu na IČO není možnost odpočtu DPH

Popis produktu

Už na první pohled díky precizně zpracovanému designu poznáte, že tento smartphone je neobyčejný kousek. Trojitý objektiv hlavního fotoaparátu vás překvapí kvalitou fotek, které zvládne pořídit i v tmavých podmínkách, a pomocník Al bude při nastavení fotoaparátu a úpravě snímků vaší pravou rukou. Vyzkoušet můžete i několik různých úprav pomocí funkce Golden Snap a při focení selfie s přáteli oceníte možnost Multi zaostření. Díky výkonným technologiím si užijete rychlý chod systému, okamžité reakce všech aplikací a skvělou výdrž baterie s podporou rychlého nabíjení. To vše bude zabezpečené otiskem prstu nebo obrysy vaší tváře.

Image Description
Image Description

Hlavní fotoaparát se třemi objektivy

Na zachycení jakékoli situace je připravený 50Mpx objektiv, který vyfotí vše, co vidíte, do těch nejtitěrnějších detailů, ultraširokoúhlý objektiv, se kterým vyfotíte velké budovy, široké panorama nebo početnou skupinu lidí, a nechybí ani teleobjektiv s třicetinásobným zoomem. S pokročilou technologií bude focení jednodušší a výsledné snímky kvalitnější bez ohledu na to, za jakých podmínek jste fotili.

Rychlý jako blesk

Bezkonkurenční výkon smartphonu při jakékoli zátěži zajistí první integrovaná čipová sada na světě s technologií 7nm+ EUV, inovativní architekturou CPU a špičkovým výkonem grafiky. Inteligentní technologie dohlíží také na rozdělení energie, díky čemuž 3 800mAh baterie vydrží ještě déle, než byste čekali. A s podporou rychlého 22,5W nabíjení nabíječku moc často neuvidíte.

Image Description
Image Description

Nemusíte ani hnout prstem

Ovládání telefonu je tak intuitivní, jak jen to je možné. Všechna připojená zařízení můžete ovládat z jednoho panelu a na zprávu odpovíte okamžitě bez zbytečného klikání na aplikaci. V telefonu také najdete asistentku Celii, která vám zodpoví všechny dotazy, zobrazí nadcházející události v kalendáři nebo třeba přeloží jídelní lístek. 

Telefon/Tablet
Systém Android
dualSIM ano
nanoSIM ano
Displej
Velikost displeje 6,1 palce
Rozlišení displeje 2340 x 1080 px
Typ displeje OLED Super Retina HD
Barvy 16 miliónů
Datové služby
Bluetooth ano
GPS ano
Wi-Fi ano
Nejrychlejší datová síť LTE
Multimedia
HD video ano
4K ano
Fotoaparát 50 Mpix
Velikost vnitřní paměti 128 GB
Ostatní
NFC ano
Výkon
Počet jader 8x
Frekvence 1. procesoru 2,84 GHZ
Velikost RAM paměti 8192 MB