Distribuce: CZ

Dostupnost: Není skladem
1 Kč

U nákupu na IČO není možnost odpočtu DPH

Popis produktu

Huawei P30 Pro představuje vrchol fotografování pomocí smartphonu. Systém čtyřnásobného fotoaparátu Leica, který se přizpůsobí vašim fotografickým potřebám, vám pomůže vidět svět v jeho celistvosti. Bezkonkurenční systém fotoaparátů se skládá z objektivu SuperZoom, super citlivého fotoaparátu s rozlišením 40 Mpx, ultraširokoúhlého objektivu s rozlišením 20 Mpx a Huawei TOF fotoaparátu, díky čemuž budete mít při zaznamenávání neopakovatelných okamžiků naprostou svobodu. Přední fotoaparát smartphonu s rozlišením 32 Mpx vás dokáže inteligentně rozpoznat a nastaví pro kontury vašeho obličeje optimální jas a ostrost, aby vytvořil perfektní selfies. Huawei P30 Pro disponuje krytím IP68 a je odolný vůči prachu a vodě.

Image Description
Image Description

Průkopník ve světě fotografie

Odvažte se zapůsobit. Systém čtyřnásobného fotoaparátu Leica se přizpůsobí vašim fotografickým potřebám, aby vám pomohl vidět svět v jeho celistvosti. Tento bezkonkurenční systém fotoaparátů se skládá z objektivu SuperZoom, super citlivého fotoaparátu s rozlišením 40 Mpx, ultraširokoúhlého objektivu s rozlišením 20 Mpx a Huawei TOF fotoaparátu, s nimiž budete mít při zaznamenávání neopakovatelných okamžiků naprostou svobodu.

Zvuk díky nové technologii

Namísto tradičního reproduktoru umístěného vepředu na horní straně zařízení používá Huawei P30 Pro technologii Huawei Acoustic Display Technology, která zajišťuje větší prostor pro zobrazení i přenos zvuku. Technologie elektromagnetického šíření zvuku umožňuje, aby se zvuk k vašim uším dostal prostřednictvím vibrací displeje.

Image Description
Image Description

Sdílení pomocí OneHop

Jediným klepnutím můžete během okamžiku odeslat ze svého telefonu do MateBooku obrázky, videa a dokumenty. A pouhým zatřesením a přiložením telefonu k MateBooku můžete nahrát šedesátisekundové video zachycující dění na displeji notebooku, které se následně uloží do telefonu. Můžete rovněž snadno kopírovat a vkládat texty mezi oběma zařízeními, jako byste pracovali jen s jediným. (Tyto funkce jsou podporovány pouze u vybraných notebooků Huawei MateBook s programem PC Manager verze 9.1 nebo vyšší. Pro první spojení je nutné telefon a PC spárovat přes Huawei Share. Videa lze přenášet pouze z telefonu do PC. Textové soubory zahrnují PowerPoint, Word, Excel a PDF. Tyto soubory budou v PC otevřeny pomocí aplikace Microsoft Office a v telefonu pomocí aplikace WPS.)

Telefon/Tablet
Systém Android 9.0 (Pie)
dualSIM ano
nanoSIM ano
Displej
Velikost displeje 6,47 palce
Rozlišení displeje 2340 x 1080 px
Typ displeje OLED Super Retina HD
Barvy 16 miliónů
Datové služby
Bluetooth ano
GPS ano
Wi-Fi ano
Nejrychlejší datová síť LTE
Multimedia
HD video ano
4K ano
Fotoaparát 40 Mpix
Velikost vnitřní paměti 128 GB
Ostatní
NFC ano
Výkon
Počet jader 8x
Frekvence 1. procesoru 2.6 GHZ
Velikost RAM paměti 8192 MB