Distribuce: CZ

Dostupnost: Není skladem
1 Kč

U nákupu na IČO není možnost odpočtu DPH

Popis produktu

Na pohled elegantní, uvnitř moderně vybavený. Takový je chytrý telefon P Smart Z od značky Huawei, který disponuje řadou jedinečných funkcí. Jeho největší chloubou je skrytý přední fotoaparát – čočka se automaticky vysouvá pouze v případě, že ji potřebujete. Telefon tak nabízí ničím nerušenou přední stranu, na které se rozprostírá bezrámečkový displej. Fotografická technologie navíc obsahuje pokročilé funkce, se kterými budou snímky nádherně ostré. Užijete si i pokročilého výkonu osmijádrového procesoru, dlouhotrvající energie nebo dostatečně velkého úložiště.

Image Description
Image Description

Neúnavný výkon

Telefon je vybaven vylepšeným osmijádrovým procesorem Kirin 710F, který nabízí rychlý a ničím nerušený chod. Ať už hrajete hry nebo sledujete videa, přístroj bude šlapat jako hodinky. Procesor navíc snižuje spotřebu energie.

Ještě lepší fotografie

Huawei P Smart Z disponuje vysoce pokročilou technologií, se kterou budou vaše snímky o poznání kvalitnější. Fotoaparát dokáže zachytit ještě více světla a vytvořit tak ostřejší a jasnější výsledky. Navíc dokáže rozeznat více jak 500 různých scén, vždy vám tak nabídne to nejlepší.

Image Description
Image Description

Jedinečný skrytý fotoaparát

Tuhle vychytávku si stoprocentně zamilujete. Mobilní telefon je kromě klasického zadního fotoaparátu vybaven také čočkou čelní, která je však skryta a automaticky se vysune, kdykoli budete chtít. Představuje perfektní a praktickou volbu při pořizování selfie snímků.

Telefon/Tablet
Systém Android
dualSIM ano
nanoSIM ano
Displej
Velikost displeje 6,53 palce
Rozlišení displeje 2340 x 1080 px
Typ displeje TFT
Barvy 16 miliónů
Datové služby
Bluetooth ano
GPS ano
Wi-Fi ano
Nejrychlejší datová síť LTE
Multimedia
HD video ano
Fotoaparát 16,0 Mpix
Velikost vnitřní paměti 64 GB
Ostatní
NFC ano
Výkon
Počet jader 8x
Frekvence 1. procesoru 2,2 GHZ
Velikost RAM paměti 4096 MB