Distribuce: CZ

Dostupnost: Není skladem
1 Kč

U nákupu na IČO není možnost odpočtu DPH

Popis produktu

Smartphone s oslnivým vzhledem a neméně oslnivou výbavou. Vyberte si ze tří barevných variant tu, která se nejvíce hodí k vašemu životnímu stylu a objevte, jak jednoduchý může být život s Huawei Nova 5T. Velký displej s přední kamerou vám zobrazí celý svět v tak živých a jasných barvách, až vám budu oči přecházet. Odemknout ho můžete rychle a jednoduše díky chytře umístěnému senzoru na boku telefonu a se skvělým procesorem se můžete pustit i do těch nejnáročnějších her. Pokud rádi fotíte, tohle je ten pravý společník na každý den - čtyři objektivy, úžasná světelnost a selfie fotoaparát s technologií 4v1. A to nejlepší na závěr - rychlé nabíjení, se kterým můžete po chvilce opět vyrazit za přáteli.

Image Description
Image Description

Čtyři objektivy

Zadní fotoaparát disponuje čtyřmi objektivy, které jsou připraveny na všechny situace, co budete chtít zachytit. Hlavní čočka se 48 Mpx se skvěle hodí pro každodenní focení, 16Mpx ultraširokoúhlá čočka obsáhne větší prostor, 2Mpx objektiv pro makro fotografie využijete na focení z blízkosti až 4 cm a 2Mpx hloubková čočka vám pomůže s umělecky rozostřeným pozadím. Kromě objektivů se může fotoaparát pochlubit i skvělým osvětlením, se kterým se bude v noci fotit jedna radost.

Špičkový výkon

Neuvěřitelně rychlý čipset Kirin 980 s duálním AI koprocesorem, funkce GPU Turbo a 6GB paměť RAM. To je kombinace, která vám zařídí maximální výkon celého systému i při vysokém vytížení. Nejnáročnější hry poběží jako blesk a všechny aplikace budou reagovat ještě dříve, než se jich dotknete prstem. Na vše budete mít 128GB úložiště, které pojme tolik videí, fotografií i písniček, co jen budete potřebovat.

Image Description
Image Description

Super nabíjení

Proč byste měli trávit hodiny u nabíječky, když to jde i jinak? Velkokapacitní 3750mAh baterie podporuje 22,5W ultrarychlé nabíjení. 50 % dokáže nabít za ohromujících 30 minut a vy místo sezení u zásuvky můžete vyrazit za zábavou. Tak už zbytečně neztrácejte drahocenný čas.

Telefon/Tablet
Systém Android 9.0 (Pie)
dualSIM ano
nanoSIM ano
Displej
Velikost displeje 6,26 palce
Rozlišení displeje 2340 x 1080 px
Datové služby
Bluetooth ano
GPS ano
Wi-Fi ano
Nejrychlejší datová síť LTE
Multimedia
HD video ano
Fotoaparát 48 Mpix
Velikost vnitřní paměti 128000 GB
Ostatní
NFC ano
Výkon
Počet jader 8x
Frekvence 1. procesoru 2.6 GHZ
Velikost RAM paměti 6144 MB