Dostupnost: Není skladem
1 Kč

Huawei FreeBuds 3i

Sluchátka stvořená pro všechny, kteří si rádi užívají kvalitní zvuk bez kabelů. Lehké do detailu propracované provedení poskytuje potřebný komfort a skvělý poslech bez okolního hluku.

Doba přehrávání 3.5h + 14,5 s pouzdrem

Bezdrátové připojení Bluetooth 5.0

Zabudované mikrofony

Kvalitní hudební přednes

Ochranné dobíjecí pouzdro

Image Description
Image Description

Čím vynikají

Bezdrátová sluchátka komunikují s ostatními zařízeními prostřednictvím Bluetooth 5.0 s dosahem, který zajišťuje stabilní připojení. Zabudovaná baterie na jedno nabití dokáže přehrávat vaší oblíbenou hudbu až 3,5 hodiny. Kompaktní přenosné pouzdro zaručuje ochranu sluchátek proti poškození a navíc slouží jako powerbanka. Sluchátkům dodá dalších 14,5h energie pro další poslech.

Skvělý zvuk

Sluchátka s 10 mm dynamickými měniči, vynikají vysokou kvalitou čistého ostrého zvuku s hlubokými basy a jasnými výškami. Na obou sluchátkách je uloženo přesné ovládání, které ignoruje neúmyslné dotyky. Přehrávání se pozastaví, když jsou ušní klapky vyjmuty, a obnoví se, jakmile jsou umístěny zpět.

Image Description
Image Description

Klíčové vlastnosti

Bezdrátová sluchátka FreeBuds 3i jsou dokonalým nástrojem pro kvalitní poslech hudby. Nabízejí nejen výtečný zvuk, ale i moderních technologie k zjednodušení ovládání. Disponují Bluetooth 5.0. Ergonomické zpracování nabízí stabilitu v uchu. Jsou dodávána s kuželovitými špunty ve 4 velikostech. K další vynikající funkcí patří Hands-free, které umožňuje vyřízení hovorů ve vysoké kvalitě.  

Telefon/Tablet
Displej
Datové služby
Multimedia
Ostatní
Výkon