Distribuce: CZ

Dostupnost: Není skladem
1 Kč

U nákupu na IČO není možnost odpočtu DPH

Popis produktu

Smartphone vás zaujme na první pohled svým 3D designem, jedinečným odstínem barvy a rozsáhlým displejem bez jakýchkoli výřezů. Přední pop-up kamera se nachází uvnitř telefonu a je kdykoli připravena k rychlému vysunutí. Zadní fotoaparát s trojitým objektivem dokáže vyfotit fotografie plné detailů, panoramatické snímky nebo portréty s umělecky rozostřeným pozadím. Skvěle vybavená technologie fotoaparátu vám dovolí fotit a točit i za šera nebo v pohybu - výsledek bude vždy stát za to. Se 4 000mAh baterií vám energie hned tak nedojde ani při větším vytížení telefonu. A díky výkonnému procesoru s inovovaným chladícím systémem se můžete pustit do hraní her nebo práce v náročných aplikacích.

Image Description
Image Description

Špičkový procesor

Osmijádrový procesor má oproti předchozímu modelu o dvě třetiny lepší výkon a zároveň o polovinu nižší spotřebu energie. Pracuje rychle, přesně a efektivně, díky čemuž se z něj stává silný konkurent pro ty nejvýkonnější čipsety. Ani při vysoké zátěži se nemusíte obávat přehřátí telefonu - o chlazení se totiž stará Liquid Cooling systém, který dokáže efektivně pracovat s teplem tak, aby se hodnoty držely v bezpečných mezích.

Ničím nerušený displej 

Displej o velikosti 6,59" zabírá 92 % přední strany telefonu a nemá žádné výřezy, silné rámečky ani jiné rušivé elementy. Přední 16Mpx kamera je totiž ukrytá vevnitř smartphonu a vysune se jen ve chvílích, kdy potřebujete vyfotit selfie. Můžete si tak užít celou plochu obrazovky, která vyzařuje méně škodlivého modrého světla, díky čemuž vás nebudou bolet oči ani při dlouhém sledování filmů nebo hraní her. 

Image Description
Image Description

Trojitý fotoaparát 

Hlavní fotoaparát má připraveny tři objektivy pro každou příležitost. 48Mpx kamera se hodí na každodenní focení, kdy vám jde především o co nejlepší rozlišení snímku. Širokoúhlý objektiv dokáže zachytit 120° úhel, a tak na jeden snímek dostane vše, co vidíte. A poslední, hloubkový objektiv je jako stvořený pro focení portrétů, u kterých lze rozostřit pozadí pro maximální zdůraznění hlavního objektu.

Telefon/Tablet
Systém Android 9.0 (Pie)
dualSIM ano
nanoSIM ano
Displej
Velikost displeje 6,58 palce
Rozlišení displeje 2340 x 1080 px
Barvy 16 miliónů
Datové služby
Bluetooth ano
GPS ano
Wi-Fi ano
Nejrychlejší datová síť LTE
Multimedia
HD video ano
Fotoaparát 48 Mpix
Velikost vnitřní paměti 256 GB
Ostatní
Výkon
Počet jader 8x
Frekvence 1. procesoru 2,3 GHZ
Velikost RAM paměti 6144 MB