Distribuce: CZ

Dostupnost: Není skladem
1 Kč

U nákupu na IČO není možnost odpočtu DPH

Popis produktu

Elegantní smartphone s neotřelým vzhledem a maximálním displejem. Přední fotoaparát je schovaný uvnitř telefonu a na váš povel se okamžitě připraví k použití. Zadní trojitá kamera zvládne vyfotit ultraširokoúhlé snímky, stejně jako dokonalé portréty s bokeh efektem nebo ostré a jasné noční snímky. Se stabilizací videa můžete natáčet svoji jízdu na kole nebo se točit za chůze a výsledek vás vždy ohromí. Výkonný procesor zajistí bleskovou rychlost a okamžitou odpověď i těch nejnáročnějších her a aplikací, kterých si můžete do telefonu stahovat, kolik chcete - 128GB úložiště lze ještě rozšířit SD kartou. K dokonalosti smartphonu Honor 9X pomůže velkokapacitní baterie, se kterou nabíječku rozhodně hned tak potřebovat nebudete.

Image Description
Image Description

Velký displej s malým rámečkem

91 % přední strany zabírá displej a pouhých 9 % tvoří miniaturní rámeček. Každé video, každá hra i každá vteřina na internetu bude mnohem zábavnější bez zbytečného rušení tlustým rámečkem nebo předním fotoaparátem. Navíc je v obrazovce zabudovaný filtr škodlivého modrého světla, a tak vám nehrozí unavené, slzící nebo pálící oči ani při dlouhodobé práci na smartphonu.

Pop-up kamera

Přední kamera není umístěna na přední straně telefonu. Je chytře schovaná uvnitř přístroje a kdykoli ji budete potřebovat, ve vteřině vyjede ven a je připravena zachytit všechny důležité momenty vašeho života. Jakmile s focením budete hotovi, zase se schová dovnitř telefonu a vy si můžete užívat nerušenou práci na velikém displeji.

Image Description
Image Description

Rychlý a výkonný s velkým úložištěm

Osmijádrový procesor Kirin 710F a grafický čip s funkcí GPU Turbo 3.0 jsou rychlé jako blesk. Sotva se dotknete aplikace, kterou potřebujete otevřít, okamžitě je spuštěna. Díky skvělému výkonu si můžete zahrát jakkoli náročné hry a díky skvělé odezvě systému brzy zvítězíte. Na úložiště o velikosti 128 GB se vám vejde vše potřebné a, pokud byste si ho chtěli ještě o něco rozšířit, není nic jednoduššího, než vložit SD kartu s až 512 GB.

Telefon/Tablet
Systém Android 9.0 (Pie)
dualSIM ano
nanoSIM ano
Displej
Velikost displeje 6,58 palce
Rozlišení displeje 2340 x 1080 px
Typ displeje IPS
Barvy 16 miliónů
Datové služby
Bluetooth ano
GPS ano
Wi-Fi ano
Nejrychlejší datová síť LTE
Multimedia
HD video ano
Fotoaparát 48 Mpix
Velikost vnitřní paměti 128 GB
Ostatní
Výkon
Počet jader 8x
Frekvence 1. procesoru 2,2 GHZ
Velikost RAM paměti 4096 MB