Distribuce: CZ

Dostupnost: Není skladem
1 Kč

U nákupu na IČO není možnost odpočtu DPH

Chytrý telefon Honor 9X Lite

Honor 9X je zárukou skvělé zábavy na obrovském displeji téměř bez rámečků a dalších nevzhledných vykrojení a průstřelů. Komunikujte a bavte se bez limitů s novinkou od Honoru.

Obrovský celoplošný displej FullView.

Slušný výkon platformy Kirin 710F.

Výkonný duální AI 48MP fotoaparát se světelnou optikou.

Funkce umělé inteligence.

Odemknete čtečkou otisků a identifikací tváře.

Image Description
Image Description

Duální AI 48MP fotoaparát

Honor 9X Lite nabídne duální zadní fotoaparát s umělou inteligencí, jemným hlavním snímačem a asistentem pro hrátky s hloubkou ostrosti. Samozřejmě nechybí ani přední selfie kamera, takže získáte slušnou výbavu pro každodenní fotografie.

Hlavní 48 Mpx fotoaparát s objektivem f/1.8, automatickým ostřením PDAF a LED bleskem pro jasné a ostré snímky.

Podporuje režim s vysokou citlivostí, který kombinuje 4 pixely a poskytuje obraz 12 Mpx pro vysoce kvalitní noční scénu.

Doplňkový 2 Mpx fotoaparát pro hrátky s hloubkou ostrosti (bokeh).

Přední selfie kamera 8 Mpx s objektivem f/2.0.

Umělá inteligence dokáže se zadním fotoaparátem rozeznat množství kategorií a scén v reálném čase a analyzovat je a optimalizovat, aby byl každý snímek věrný a živý..

S AI technologií a osvětlením vytvoříte portréty profesionální studiové kvality.

Výkon, který potřebujete každý den

Uvnitř telefonu tepe výkonný 8jádrový procesor Kirin 710F vyráběný 12nm technologií a grafický akcelerátor Mali G51, které podporuje operační paměť s kapacitou 4 GB. Telefon tak vždy poběží plynule, ať už ho budete využívat jakkoli. Pro ukládání dat slouží vnitřní úložiště o kapacitě 128 GB, které lze dále rozšířit paměťovou kartou. Velké úložiště a paměťový slot tak skýtají skvělé možnosti pro objemné knihovny multimédií.

Image Description
Image Description

Klíčové vlastnosti

Chytrý telefon Honor 9X Lite je vybaven výkonným 8jádrovým procesorem Kirin 710F s frekvencí až 2.2 GHz a 4 GB operační paměti, což přístroji dodá skvělý výkon. Dotykový 6.5" Full HD+ displej má rozlišení 2340 x 1080 bodů. Pro systém a data je k dispozici 128 GB interní paměti, které můžete rozšířit pomocí karet microSD. Snímky můžete zachytit pomocí duálního zadního fotoaparátu se snímači 48 + 2 Mpx a světelností hlavního objektivu f/1.8. Přední selfie kamera má rozlišení 8 Mpx a objektiv se světelností f/2.0. Nechybí technologie Bluetooth 4.2, WiFi ac a GPS/ Glonass/ BDS. Mobilní připojení podporuje k sítím 2G, 3G a LTE. Do konektorové výbavy patří micro USB a 3.5 mm audio konektor. Přístroj je poháněn baterií s kapacitou 3750 mAh s podporou nabíjení 10W. Předinstalován je operační systém Android s uživatelským rozhraním EMUI.

Telefon/Tablet
Systém Android
dualSIM ano
nanoSIM ano
Displej
Velikost displeje 6,5 palce
Rozlišení displeje 2340 x 1080 px
Barvy 16 miliónů
Datové služby
Bluetooth ano
GPS ano
Wi-Fi ano
Nejrychlejší datová síť LTE
Multimedia
HD video ano
Fotoaparát 48 Mpix
Velikost vnitřní paměti 128 GB
Ostatní
NFC ano
Výkon
Počet jader 8x
Frekvence 1. procesoru 2,2 GHZ
Velikost RAM paměti 4096 MB