Distribuce: CZ

Dostupnost: Není skladem
1 Kč

U nákupu na IČO není možnost odpočtu DPH

Popis produktu

Dopřejte si opravdovou kvalitu za příjemnou cenu. Mobilní telefon Honor 8S nabízí svým uživatelům kvalitní vybavení v elegantním designu. Nechybí mu čtyřjádrový procesor, 13Mpix fotoaparát ani vysokokapacitní baterie. Téměř bezrámečkový displej disponuje 5,71palcovou úhlopříčkou a ukrývá nenápadný kapkovitý výřez na čočku fotoaparátu. Smartphone je vybaven duálním slotem na SIM karty i slotem na micro SD kartu.

Image Description
Image Description

Extra úzký rámeček 

Mobilní telefon se chlubí téměř bezrámečkovou obrazovkou, která se disponuje 5,71 palci. Představuje tak vysoce elegantní i praktickou volbu. Displej smartphonu je navržen tak, abyste ho mohli bez problémů ovládat i jednou rukou.


Fotoaparát pro každý okamžik

Pořizujte vysněné snímky bez omezení. Smartphone je vybaven 13Mpix fotoaparátem se světelností f/1,8. Získáte tak ostré výsledky ve dne i v noci. Přední fotoaparát nabízí 5 Mpix a funkci, se kterou dosáhnete ještě krásnějších selfie snímků.

Image Description
Image Description

Vše na jednom místě

S Honorem 8S můžete bez problémů využívat až dvě SIM karty najednou, a to díky duálnímu slotu. Zároveň do něj snadno umístíte i microSD kartu, se kterou rozšíříte úložiště mobilního telefonu až o 512 gigabytů paměti.

Telefon/Tablet
Systém Android 9.0 (Pie)
dualSIM ano
nanoSIM ano
Displej
Velikost displeje 5,7 palce
Rozlišení displeje 1520 x 720 px
Typ displeje IPS
Barvy 16 miliónů
Datové služby
Bluetooth ano
GPS ano
Wi-Fi ano
Nejrychlejší datová síť LTE
Multimedia
HD video ano
Fotoaparát 13,0 Mpix
Velikost vnitřní paměti 64 GB
Ostatní
Výkon
Počet jader 4x
Frekvence 1. procesoru 2,0 GHZ
Velikost RAM paměti 3072 MB