Distribuce: CZ

Dostupnost: Není skladem
1 Kč

U nákupu na IČO není možnost odpočtu DPH

Základní klasický telefon s jednoduchým a intuitivním ovládáním, který je navíc vybaven GPS přijímačem, který ve spojení s aplikací SeniorCare umožňuje sledovat polohu telefonu. Nabízí dualSIM a SOS tlačítko. K dispozici velká pohodlná klávesnice.

Hlavní výhody : 

- GPS

- Rádio

- DualSIM

- SOS tlačítko

- Funkce SeniorCare

- Možnost použít paměťovou kartu

Image Description
Image Description

CUBE1 S100 je mobilní telefon bez otevřeného operačního systému klasické konstrukce, který nabízí základní funkce. Vyjma telefonování a zpráv SMS obsahuje správce souborů, kalendář, budík, kalkulačku a svítilnu. Nechybí mu ale tlačítko SOS, možnost použít paměťovou kartu o kapacitě až 16 GB, či GPS pro přesnou lokalizaci uživatele.

Rozumný základ

Od telefonu CUBE1 S100 nemůžete očekávat množství pokročilých funkcí. Reprezentuje totiž tzv. featurephony, čili mobilní telefony bez operačních systémů, jako jsou Android, iOS, Windows atd. Spokojí se s ním každý nenáročný uživatel, který nepotřebuje dotykový displej.

Když potřebujete pomoci

Hlavní úlohou CUBE1 S100 je poskytnout uživateli základní telefonní funkce, především tedy telefonování a posílání SMS zpráv. Opodstatnění zde ale najde i SOS tlačítko, po jehož stisku začne telefon postupně volat na předem nastavená čísla.

Seniorská péče

CUBE1 S100 je určen zejména seniorům. Díky obsažené GPS a možnosti stáhnout si bezplatnou aplikaci SeniorCare do zařízení s operačním systémem Android a iOS tak vždy víte, kde se majitel telefonu nachází. Aplikace nabízí podrobné sledování pohybu i záznam trasy. Aktuální polohu však lze zjistit i přímo v telefonu.

Paměťové karty i 3,5mm jack konektor

CUBE1 S100 umožňuje použití microSD karty až do velikosti 16 GB. Na tu můžete ukládat nejen fotografie z integrovaného fotoaparátu, ale také vaší oblíbenou hudbu. Telefon vám ji pak přehraje. Díky integraci 3,5mm jack konektoru k němu totiž můžete připojit jakákoli klasická sluchátka. Jistě oceníte i možnost naladění FM rádia.

Kompaktní a lehký

Orientace v menu telefonu CUBE1 S100 je jednoduchá a to i díky ideálnímu barevnému displeji a přehlednému rozhraní. Zvládne ji tedy každý, nehledě na jeho věk. Dopomáhá k tomu i rozměrná klávesnice telefonu, i když je tělo zařízení malé a lehké.

Image Description
Image Description

Drobnosti, které potěší

CUBE1 S100 je schopen pracovat se dvěma SIM kartami zároveň. Díky velkorysé kapacitě baterie a šetrnému zacházení s její energií pak telefon vydrží nabitý po tak dlouhou dobu, po kterou je třeba. Jistě se pak také hodí praktická svítilna, možnost nahlédnout do kalendáře, nebo si nastavit budík.

Zařízení pochází z oficiální české distribuce s plnou podporou autorizovaného servisu na dva roky. Menu v českém jazyce.

Technické parametry : 

Procesor 

   Počet jader procesoru: 1

   Procesor: MTK6261D

Data 

   Audio konektor: 3,5mm Jack

   Typ konektoru: MicroUSB

   Bluetooth

   EDGE

   GPRS

Funkce 

   MMS

   Budík

   Rádio: ANO

   MP3 přehrávač:

   Hry

Obecné 

   Frekvenční pásma (MHz): 900/1800

   Operační systém: Neuveden

   Barevné provedení: Černá

   Hloubka (mm): 12

   Šířka (mm): 63

   Výška (mm): 138

   Typ SIM karty: Micro SIM

   Hmotnost: 99g

   Kapacita baterie: 1000mAh

   Konstrukce: Klasický

   Maximální délka hovoru: 6 a více hodin

   Česká lokalizace

   Podpora 2 SIM

Telefon/Tablet
dualSIM ano
microSIM ano
Displej
Datové služby
Multimedia
Ostatní
Výkon