Distribuce: CZ

Dostupnost: Není skladem
1 Kč

U nákupu na IČO není možnost odpočtu DPH

Odolný telefon Caterpillar CAT B26

Caterpillar CAT B26 je odolný klasický mobilní telefon s odolným pláštěm, navržený tak aby přežil extrémní venkovní podmínky. Je malý, přenosný a jako vstupní model Caterpillar je jednoduchý a cenově dostupný.

Odolnost dle standardů IP68 a MIL SPEC 810G.

Vydrží pády z výšky až 1.8 metru.

Může být potopen 1.2 metru pod hladinu až na 35 minut.

Image Description
Image Description

Navržen do nepohody

Telefon je vybaven krytem odolným proti prachu, písku, blátu, sněhu, vysokým a nízkým teplotám a nárazům. Ocení ho především řemeslníci na stavbě a v dílně, skvěle se uplatní i v průmyslovém prostředí a samozřejmě je vhodný také pro těžké outdoorové podmínky.

Vybaven nejen pro komunikaci

Caterpillar CAT B26 poslouží nejen při komunikaci, ale také vám nabídne několik základních možností dalšího využití. Ve výbavě má FM rádio a nechybí ani podpora pro přehrávání některých audio a video formátů. Využívat můžete Bluetooth, slot pro paměťové karty microSD, 2 Mpx zadní fotoaparát a další základní aplikace.

Dual SIM

Máte dvě SIM karty a pro každou jeden telefon? Nebaví vás nosit dva telefony zároveň? S mobilním telefonem Caterpillar už nemusíte. Je totiž vybaven sloty pro dvě SIM karty. Můžete tak mít pohromadě své soukromé i firemní telefonní číslo.

Image Description
Image Description

Klíčové vlastnosti

Odolný telefon přináší 2.4" veliký displej s rozlišením 320 x 240 bodů. Přístroj nabízí 8 MB základní interní paměť, kterou můžete rozšířit přes microSD slot. Umožní komunikaci v sítích 2G GSM 850, 900, 1800, 1900MHz. Ve výbavě najdete bezdrátovou technologií Bluetooth, FM rádio a 2 Mpx zadní fotoaparát. Krytí telefonu odpovídá specifikaci IP68 a MIL SPEC 810G. K napájení slouží baterie s kapacitou 1500 mAh..

Telefon/Tablet
Displej
Datové služby
Multimedia
Ostatní
Výkon