Dostupnost: Není skladem
1 Kč

Popis produktu

Apple Watch řady 7 se pyšní opravdu velkorysým Retina displejem. Oproti předchozímu modelu má tento o čtyřicet procent menší rámeček a tím pádem o dvacet procent větší displej. Ten se navíc může pochlubit i dokonalou odolností proti prasknutí, prachu a vodě, takže se s nimi můžete ponořit až do hloubky 50 metrů. Přední sklíčko je o totiž polovinu tlustší než u předchozího modelu, což mu dodává pevnost a odolnost. Nesmíme opomenout ani precizní zpracování a působivý design, který si pohrává s lomem světla u okrajů a díky tomu nechává vyniknout efektní zaoblení a dojem krásně celistvého elegantního vzhledu. Inovována byla i tlačítka napříč celým systémem. Nejen kalkulačka se vám tedy bude používat mnohem snadněji.

Image Description
Image Description

Srdeční tep a měření EKG

S hodinkami Apple Watch si můžete změřit hladinu saturace krve, a to během dne i v noci. Právě to vám v celkovém srovnání poskytne cenné informace. Revoluční snímač umožní sledovat tepovou frekvenci, vygenerovat elektrokardiogram jako u EKG a vyhodnotit, zdali se jedná o sinusový průběh, nebo o závažnou fibrilaci srdečních síní.

Sledování spánku

Pokud občas míváte problémy s usínáním nebo chcete sledovat kvalitu vašeho spánku, pak jistě uvítáte právě tuto aplikaci. Naučí vás chodit spát ve stejnou dobu. Navíc bude sledovat dechovou frekvenci během spánku. Tyto a další údaje vás pak pěkně navedou, jak udělat spánek ještě kvalitnějším.

Image Description
Image Description

Změřte si veškerý pohyb během dne

Ať už budete plavat, běhat, dělat dřepy nebo cokoli dalšího, aplikace bude vše sledovat, počítat a vyhodnocovat. Rychlost, vzdálenost a další údaje vám bude průběžně oznamovat hlasová odezva. Budete mít přehled o svém pohybu a váš vlastní progres vás bude dále motivovat. Praktickým bonusem navíc je funkce Detekce pádu, která vám v případě nehody může přivolat záchranku.


Telefon/Tablet
Systém IOS
Displej
Datové služby
Bluetooth ano
GPS ano
Wi-Fi ano
Multimedia
Velikost vnitřní paměti 32 GB
Ostatní
NFC ano
Výkon
Hodiny/hodinky