Dostupnost: Není skladem
1 Kč

Apple Watch SE, 44 mm

Hodinky Apple Watch SE vás příjemně překvapí – cenou, funkcemi i provedením. Mají stejně velký displej jako Apple Watch Series 6 (o 30 % větší než Series 3), takže vždy uvidíte to, co potřebujete. Zároveň udrží krok s vaším aktivním životem.

Ikonický Apple Watch design 

Stejně velký displej jako u Apple Watch Series 6

Výkonný dvoujádrový čip S5 SiP

Detekce pádu a tísňové volání pro vaše bezpečí

Image Description
Image Description

Splnili jste dnes své cíle?

Podívejte se na kroužky, které vám ukazují pohyb, cvičení i stání v průběhu celého dne. Kroužkujte své tréninkové cíle. Sdílejte výsledky s kamarády a rodinou. Poměřujte se. Získejte personalizované koučování a odznaky za úspěchy.

To je motivace, která vás požene kupředu. Mít na ruce Apple Watch je jako mít u sebe neustále osobního trenéra. Hodinky sledují, jak postupujete se svými denními cíli, a ke konci dne vás popíchnou k uzavření všech kroužků. 

Kalorie – hodinky sledují kalorie, které spálíte při aktivitě. Zaznamenávají všechny druhy pohybu – chůzi, úklid, hraní s dětmi atd. Tak buďte aktivnější a žijte zdravěji. 

Cvičení – hodinky ukazují, kolik minut dynamičtější aktivity již máte za sebou. Můžete běhat, dát si rychlou procházku nebo si dát trénink s aplikací cvičení.

Stání – Neseďte, každou hodinu se alespoň na minutu postavte a protáhněte se. Uvidíte, že se hned budete cítit lépe.

Protože zdraví máte jen jedno

Proto vás hodinky Apple Watch SE inspirují ke zdravějšímu životnímu stylu. Informovat vás budou o všem co je důležité a povzbudí vás k dodržování zdravých návyků. Umí sledovat srdeční rytmus a upozorní vás na jeho nepravidelnost. Nasbíraná data pak můžete konzultovat se svým lékařem. A pokud se dostanete do nesnází, dokážou vám přivolat pomoc.

Nová aplikace Spánek ve spojení s iPhonem monitoruje, jak spíte. 

Nechte si při mytí rukou odpočítávat doporučených 20 vteřin.

Dostávejte jemná haptická upozornění na nebezpečně vysokou hladinu hluku.

Sledujte na zápěstí svůj menstruační cyklus.

Zklidněte se s aplikací Dýchání.

Image Description
Image Description

Klíčové vlastnosti

Chytré hodinky Apple Watch SE. Pouzdro o velikosti 44 mm. O 30% větší Retina displej než u Series 3. Voděodolnost do 50 m, vhodné pro plavání. Oznámení o pomalém a rychlém tepu. Oznámení o nepravidelném srdečním rytmu. Detekce pádu. Kompas. Stále aktivní výškoměr. SOS funkce. Monitorování hluku. Čip S5 SiP s dvoujádrovým procesorem. Reproduktor a mikrofon druhé generace. Vestavěná dobíjecí lithium iontová baterie s výdrží až 18 hodin.

Volání přímo ze zápěstí, vyřizování e-mailů a SMS zpráv

Navigace v mapách

Pohodlné bezhotovostní placení

Kompatibilní s novými navlékacími řemínky

Ciferníky pro každou příležitost

Předpověď počasí

Kalendář

Připomínky

Stahování aplikací z App Store

Vzdálené ovládání fotoaparátu

Telefon/Tablet
Systém IOS
Displej
Datové služby
Bluetooth ano
GPS ano
Multimedia
Ostatní
NFC ano
Výkon
Hodiny/hodinky