Dostupnost: Není skladem
1 Kč

Popis produktu

Apple Watch SE GPS, 44 mm

Hodinky Apple Watch SE vás příjemně překvapí – cenou, funkcemi i provedením. Mají stejně velký displej jako Apple Watch Series 6 (o 30 % větší než Series 3), takže vždy uvidíte to, co potřebujete. Zároveň udrží krok s vaším aktivním životem.

Ikonický Apple Watch design

Stejně velký displej jako u Apple Watch Series 6

Výkonný dvoujádrový čip S5 SiP

Detekce pádu a tísňové volání pro vaše bezpečí

GPS - vyřizujte hovory a posílejte zprávy s iPhonem v blízkosti.

Image Description
Image Description

Splnili jste dnes své cíle?

Podívejte se na kroužky, které vám ukazují pohyb, cvičení i stání v průběhu celého dne. Kroužkujte své tréninkové cíle. Sdílejte výsledky s kamarády a rodinou. Poměřujte se. Získejte personalizované koučování a odznaky za úspěchy.

To je motivace, která vás požene kupředu. Mít na ruce Apple Watch je jako mít u sebe neustále osobního trenéra. Hodinky sledují, jak postupujete se svými denními cíli, a ke konci dne vás popíchnou k uzavření všech kroužků.

Kalorie – hodinky sledují kalorie, které spálíte při aktivitě. Zaznamenávají všechny druhy pohybu – chůzi, úklid, hraní s dětmi atd. Tak buďte aktivnější a žijte zdravěji.

Cvičení – hodinky ukazují, kolik minut dynamičtější aktivity již máte za sebou. Můžete běhat, dát si rychlou procházku nebo si dát trénink s aplikací cvičení.

Stání – Neseďte, každou hodinu se alespoň na minutu postavte a protáhněte se. Uvidíte, že se hned budete cítit lépe.

Voda jim nevadí

Apple Watch SE jsou voděodolné do 50 metrů. Tak skočte do vody a nechte si ukazovat mezičasy a počet bazénů i uplavanou trasu na otevřené vodě.

Zvedněte zápěstí

Vyberte si z desítek tréninků a užijte si pohyb pod dohledem hodinek Apple Watch. Pak stačí jen zvednout zápěstí a hned uvidíte ukazatele jako vzdálenost, tempo, uplavané bazény, kadenci, spálené kalorie nebo tepovou frekvenci. A stále aktivní výškoměr vám při výstupu i sestupu ukáže změny nadmořské výšky. K ještě lepším výsledkům vás pak vybičují oblíbené podcasty nebo hudba, včetně 70 milionů skladeb v Apple Music.

Image Description
Image Description

Klíčové vlastnosti

Chytré hodinky Apple Watch SE GPS. Volejte a posílejte SMS s iPhonem v blízkosti. Pouzdro o velikosti 44 mm. O 30% větší Retina displej než u Series 3. Voděodolnost do 50 m, vhodné pro plavání. Oznámení o pomalém a rychlém tepu. Oznámení o nepravidelném srdečním rytmu. Detekce pádu. Kompas. Stále aktivní výškoměr. SOS funkce. Monitorování hluku. Čip S5 SiP s dvoujádrovým procesorem. Reproduktor a mikrofon druhé generace. Vestavěná dobíjecí lithium iontová baterie s výdrží až 18 hodin.

Telefon/Tablet
Displej
Datové služby
Multimedia
Ostatní
Výkon
Hodiny/hodinky