Distribuce: CZ

Dostupnost: Není skladem
1 Kč

U nákupu na IČO není možnost odpočtu DPH

Pro rok 2018 si Apple připravil hned tři varianty oblíbeného telefonu iPhone. Model s označením XR je nejdostupnějším z celé trojice, avšak stále nabídne dokonalou uživatelskou zkušenost a většinu přelomových technologií i chytrých funkcí z dražších verzí. Již na první pohled upoutá tenké prachuvzdorné a vodotěsné tělo tvořené z prémiových materiálů, jako je letecký hliník či nejtvrdší ochranné sklo na poli chytrých telefonů. To vepředu kryje bezrámečkový 6,1palcový IPS displej s jemným rozlišením, širokým barevným rozsahem a věrným zobrazením z jakéhokoliv úhlu. Na něm bude radostí sledovat fotografie pořízené 12megapixelovým fotoaparátem s optickou stabilizací, HDR a portrétním režimem, který zpracuje nevýkonnější procesor na smartphonovém trhu A12 Bionic. Zrychlí i odemykání obličejem

Image Description
Image Description

Čelní strana patří displeji

Díky novým technologiím, které umožnily roztáhnout obrazovku až do samotných rohů, tvoří čelní část telefonu vlastně jen prostorný 6,1palcový displej. Uchvátí vás širokým spektrem barev, které navíc zobrazí s dokonalou věrností. Obrazovka se jednoduše rozsvítí, když na ni lehce poklepete.

Chytrý a výkonný procesor

Chloubou celého zařízení je nový čip A12 Bionic. Oproti předchozím generacím došlo k 50% navýšení grafického výkonu a 50% snížení celkové spotřeby díky úsporným jádrům. To hlavní ale představuje osmijádrový Neural Engine, speciální jednotka pro umělou inteligenci, která ve spolupráci s vylepšeným obrazovým procesorem vytvoří dechberoucí snímky a urychlí i další operace.

Image Description
Image Description

Přelom v mobilní fotografii

Fotografie je výkladní skříní všech technologií telefonu. Přední místo samozřejmě zaujímá soustava fotoaparátů tvořená zadním 12megapixelovým a předním TrueDepth snímačem s možností portrétového režimu a nastavitelnou hloubkou ostrosti. Zrcadlovkový efekt rozostřeného pozadí je díky novému procesoru a strojovému učení přesnější a lépe vyniknou také snímky s ostrým rozhraním světla a tmy.

Telefon/Tablet
Systém IOS
nanoSIM ano
Displej
Velikost displeje 6,1 palce
Rozlišení displeje 1792 x 828 px
Typ displeje Liquid Retina HD displej
Barvy 16 miliónů
Datové služby
Bluetooth ano
GPS ano
Wi-Fi ano
Nejrychlejší datová síť LTE
Multimedia
HD video ano
4K ano
Fotoaparát 12,0 Mpix
Velikost vnitřní paměti 128 GB
Ostatní
NFC ano
Výkon
Počet jader 6x
Frekvence 1. procesoru 2,4 GHZ
Velikost RAM paměti 3072 MB
Hodiny/hodinky