Dostupnost: Není skladem
1 Kč

Při pohledu na iPhone X od společnosti Apple zbystří všechny vaše smysly. A není divu - tento model se zapíše do dějin jako mistrovské dílo! Do vínku dostal displej pokrývající celou přední stranu, takže dokonale kopíruje křivky a zaoblené hrany telefonu. Ovládání smartphonu je přitom velmi snadné – žádná tlačítka, stačí jediné přejetí od spodního okraje obrazovky a ocitnete se na ploše. Ohromující ale není pouze design. Výbava, kterou skrývá uvnitř, je vskutku bohatá. iPhone X nabízí nepřekonatelný výkon, chytřejší software, inteligentní fotoaparáty i revoluční bezdrátové nabíjení. Je to zkrátka kousek, který nelze nemilovat.

Image Description
Image Description

Bezkonkurenční fotoaparát

Chcete pořizovat fotografie, které vzbudí pozornost? S duálním 12MP fotoaparátem vybaveným jak teleobjektivem, tak širokoúhlým objektivem to bude hračka! iPhone X nabízí nové barevné filtry, hlubší pixely, optickou stabilizaci obrazu a další vychytávky, jako je například portrétní nasvícení mapující obličej pro efekt studiového svícení a optický zoom v kombinaci s digitálním zoomem, který hravě přiblíží obraz fotografií až 10× a videa až 6×.

Výkonnější a chytřejší čip

O hladký chod tohoto modelu se stará supervýkonný šestijádrový čip A11 Bionic z vlastní produkce společnosti Apple. V porovnání s předchozí generací čipu A10 Fusion jsou jeho čtyři úsporná jádra rychlejší až o neskutečných 70%, dvě hlavní výkonná jádra až o 25% a grafický čip až o 30%. Důkazem je i fakt, že iPhone X hravě utáhne i hry a aplikace pracující s rozšířenou realitou. Díky řadiči výkonu druhé generace navíc neutrpěla ani výdrž baterie, takže se můžete těšit na extrémně rychlé a stabilní prostředí s delší výdrží, než jakou nabízela baterie iPhonu 7.

Image Description
Image Description

Inteligentní software

iPhone X je odshora dolů obrazovkou, a proto potřebuje výjimečný operační systém, který nabídne nové možnosti a gesta. Dostal proto do vínku vyladěný iOS 11, který je ještě chytřejší a uživatelsky přívětivější než dříve. Nejen, že je zcela intuitivní, bezpečný a překvapivě výkonný. Nabízí navíc i celou řadu nových funkcí a vylepšení, které vám usnadní a zpříjemní každý den. Posílejte ve zprávách Animoji, přizpůsobte si Ovládací centrum dle svých potřeb, nebo se vydejte přímo do světa her a aplikací podporujících rozšířenou realitu.

Telefon/Tablet
Systém IOS
nanoSIM ano
Displej
Velikost displeje 5,8 palce
Rozlišení displeje 2436 x 1125 px
Typ displeje OLED Super Retina HD
Barvy 16 miliónů
Datové služby
Bluetooth ano
GPS ano
Wi-Fi ano
Nejrychlejší datová síť LTE
Multimedia
HD video ano
4K ano
Fotoaparát 12,0 Mpix
Velikost vnitřní paměti 64 GB
Ostatní
NFC ano
Výkon
Počet jader 6x
Frekvence 1. procesoru 2,4 GHZ
Velikost RAM paměti 3072 MB
Hodiny/hodinky