Dostupnost: Není skladem
1 Kč

Toužíte po malém, ale přesto výkonném telefonu? iPhone SE je přesně takový! Výbavou a výkonem povyrostl, rozměrově zůstal malý. Tento designérský kousek vás uchvátí nejen svým špičkovým vzhledem, ale i tím, co skrývá uvnitř. Do vínku dostal například vyspělý čip A9, tedy stejný typ, který najdete v rozměrově větších modelech iPhone 6S, a jedinečný fotoaparát, který nabízí nevídané možnosti - kromě fantastických fotografií s ním pořídíte také Live Photos plné života a videa v rozlišení 4K. Dopřejte si luxusního společníka, který zajistí bezpečí pro všechna vaše data a stane se vaší pravou rukou.

Image Description
Image Description

I přes malé rozměry je tento model velkolepý. Vyniká lehkostí, špičkovým 4“ Retina displejem a luxusním provedením – pískovaný hliník se zkosenými hranami a ladící logo z nerez oceli jsou známkou toho nejlepšího vkusu, který nezapřete.

Pod kapotou iPhonu SE dřímá vyspělý čip A9, který se postará o bezkonkurenční výkon. Svojí rychlostí a odezvou odpovídá stolnímu počítači, takže hry i aplikace poběží bez jediné chybičky. Za zmínku stojí také pohybový koprocesor M9, který zvládne měřit vzdálenost i počet vašich kroků.

Image Description
Telefon/Tablet
Systém IOS
nanoSIM ano
Displej
Velikost displeje 4 palce
Rozlišení displeje 1136 x 640 px
Barvy 16 miliónů
Datové služby
Bluetooth ano
GPS ano
Wi-Fi ano
Nejrychlejší datová síť LTE
Multimedia
Fotoaparát 12,0 Mpix
Velikost vnitřní paměti 32 GB
Ostatní
Výkon
Počet jader 2x
Frekvence 1. procesoru 1,8 GHZ
Velikost RAM paměti 2048 MB
Hodiny/hodinky