Distribuce: CZ

Dostupnost: Není skladem
1 Kč

U nákupu na IČO není možnost odpočtu DPH

Pořizujte jasné a ostré snímky jediným stisknutím spouště, užívejte si ničím nerušeného mobilního výkonu a nenechte se omezovat vybitou baterií. To vše s iPhonem SE, jenž disponuje jedničkovým vybavením. Nechybí mu pokročilý fotoaparát s technologií pro perfektní portréty, vysoce výkonný čip ani vysokokapacitní baterie. Díky technologii Touch ID se smartphonem snadno zaplatíte nebo ho odemknete jediným dotekem. Spolehlivé designové provedení s voděodolnou vlastností vás pak doprovodí na cestě za jakýmkoli dobrodružstvím.

Image Description
Image Description

Spolehlivá volba pro focení

Díky pokročilému fotoaparátu poznáte perfektně jasné a ostré snímky. Pořídíte s ním dokonalé portréty a snadno si pohrajete s hloubkou ostrosti. Technologie Smart HDR se postará o dokonalé nasvícení scény. Nechybí ani 4K rozlišení videa, kromě skvělých snímků se tak dočkáte i neméně skvělých video záznamů.

Odolný proti prachu i vodě

IPhone SE se chlubí vysoce odolným zpracováním. Kromě kvalitního hliníkového těla disponuje také voděodolným designem. Ponořit se s ním můžete až do hloubky jednoho metru pod hladinu, a to po dobu 30 minut. Samozřejmostí je i odolnost proti prachu. 

Image Description
Image Description

Perfektně výkonný

Uvnitř smartphonu se ukrývá čip A13 Bionic, jenž je tím nejvýkonnějším a nejrychlejším čipem, který Apple nabízí. Veškerá práce s telefonem je tak dokonale plynulá, ať se věnujete čemukoli. HD Retina displej se 4,7palcovou úhlopříčkou vám poskytne jasný obraz plný detailů.

Telefon/Tablet
Systém IOS
nanoSIM ano
Displej
Velikost displeje 4,7 palce
Rozlišení displeje 1334 x 750 px
Typ displeje IPS
Barvy 16 miliónů
Datové služby
Bluetooth ano
GPS ano
Wi-Fi ano
Nejrychlejší datová síť LTE
Multimedia
HD video ano
4K ano
Fotoaparát 12,0 Mpix
Velikost vnitřní paměti 128 GB
Ostatní
NFC ano
Výkon
Počet jader 6x
Frekvence 1. procesoru 2.5 GHZ
Velikost RAM paměti 3072 MB
Hodiny/hodinky