Dostupnost: Není skladem
1 Kč

Toužíte po malém, ale přesto výkonném telefonu? iPhone SE je přesně takový! Výbavou a výkonem povyrostl, rozměrově zůstal malý. Tento designérský kousek vás uchvátí nejen svým špičkovým vzhledem, ale i tím, co skrývá uvnitř. Do vínku dostal například vyspělý čip A9, tedy stejný typ, který najdete v rozměrově větších modelech iPhone 6S, a jedinečný fotoaparát, který nabízí nevídané možnosti - kromě fantastických fotografií s ním pořídíte také Live Photos plné života a videa v rozlišení 4K. Dopřejte si luxusního společníka, který zajistí bezpečí pro všechna vaše data a stane se vaší pravou rukou.

Image Description
Image Description

I přes malé rozměry je tento model velkolepý. Vyniká lehkostí, špičkovým 4“ Retina displejem a luxusním provedením – pískovaný hliník se zkosenými hranami a ladící logo z nerez oceli jsou známkou toho nejlepšího vkusu, který nezapřete.

Pod kapotou iPhonu SE dřímá vyspělý čip A9, který se postará o bezkonkurenční výkon. Svojí rychlostí a odezvou odpovídá stolnímu počítači, takže hry i aplikace poběží bez jediné chybičky. Za zmínku stojí také pohybový koprocesor M9, který zvládne měřit vzdálenost i počet vašich kroků.

Image Description
Telefon/Tablet
Systém IOS
nanoSIM ano
Displej
Velikost displeje 4,7 palce
Typ displeje IPS
Barvy 16 miliónů
Datové služby
Bluetooth ano
GPS ano
Wi-Fi ano
Multimedia
HD video ano
4K ano
Fotoaparát 8,0 Mpix
Velikost vnitřní paměti 16 GB
Ostatní
NFC ano
Výkon
Počet jader 2x
Frekvence 1. procesoru 1,8 GHZ
Velikost RAM paměti 2048 MB
Hodiny/hodinky