Distribuce: CZ

Dostupnost: Není skladem
1 Kč

U nákupu na IČO není možnost odpočtu DPH

Hlavní přednosti iPhone 12 Pro

Rychlost sítí 5G.

Čip A14 Bionic s obrovským výkonem a pokročilou 5nm výrobní technologií..

OLED displej Super Retina XDR od okraje k okraji.

Profesionální trojitá 12MP fotosoustava: ultraširokoúhlý fotoaparát, širokoúhlý fotoaparát a fotoaparát s teleobjektivem.

LiDAR skener pro aplikace rozšířené reality a podporu fotoaparátů.

Sklo s technologií Ceramic Shield se čtyřikrát větší odolností při pádu.

Noční režim na ultraširokoúhlém a širokoúhlém fotoaparátu.

Odolnost proti polití, vodě a prachu se specifikací IP68.

Image Description
Image Description

Profesionální trojitý fotoaparát

Noční režim je nyní ještě výkonnější a s fotoaparátem iPhone 12 Pro se tak nemusíte bát ani tmy. Se soustavou tří fotoaparátů, které ještě podporuje LiDAR skener, můžete vytvářet například portréty v nočním režimu a samozřejmě dokážou pokrýt naprostou většinu potřeb každodenní fotografie, od přiblížení objektů až po širokoúhlé záběry. Fotoaparáty s podporou umělé inteligence procesoru A14 Bionic vytvoří vždy ten nejlepší záběr.

12MP širokoúhlý fotoaparát: 1,4µm pixely, ohnisková vzdálenost 26 mm, světelnost ƒ/1.6, 7členný objektiv, optická stabilizace obrazu, 100% Focus Pixels.

12MP ultraširokoúhlý fotoaparát: ohnisková vzdálenost 13 mm, 120° zorné pole, světelnost ƒ/2.4, 5členný objektiv.

12MP fotoaparát s teleobjektivem: ohnisková vzdálenost 52 mm, světelnost ƒ/2.0, 6členný objektiv, optická stabilizace obrazu.

Kryt objektivu ze safírového krystalu.

Skvělé funkce pro fotografie i video

Nové fotoaparáty iPhone 12 přináší ještě lepší možnosti, takže s nimi zaznamenáte skvělé fotografie v temném baru, na noční ulici nebo na pláži zalité sluncem. Světelnější objektiv zachytí více světla, takže můžete fotit ve větší tmě. S podporou obrovského výkonu A14 Bionic a inteligentními režimy vymáčknete z každé fotografie maximum.

Noční režim umožní dělat krásné a detailně vykreslené snímky při velice slabém světle (nyní pro ultraširokoúhlý a širokoúhlý fotoaparát).

Deep Fusion při středním nebo slabém světle analyzuje různé expozice a vykreslí i ty nejmenší detaily (pro telefoto, ultraširokoúhlý a širokoúhlý fotoaparát).

Smart HDR 3 s detekcí scény udrží vyvážený snímek i v nepříznivých světelných podmínkách, jako je velký kontrast světla a stínů.

Portrétní režim s vyspělým efektem bokeh a ovládáním hloubky ostrosti.

Portréty v nočním režimu díky LiDAR skeneru.

6 efektů portrétního nasvícení: Přirozené světlo, Studiové světlo, Obrysové světlo, Jevištní reflektor, Černobílý jevištní reflektor, Černobílé high-key světlo.

Připraveno na Apple ProRAW.

HDR video v Dolby Vision až při 60 fps.

4K video při 24 fps, 30 fps nebo 60 fps.

Zpomalené video v rozlišení 1080p až 240 fps.

Image Description
Image Description

Klíčové vlastnosti

Apple iPhone 12 Pro je poháněn výkonným čipem A14 Bionic s Neural Engine nejnovější generace a vyšším výkonem strojového učení. Pro systém, data a aplikace je připraveno 512 GB interní paměti. 6.1" Super Retina XDR displej s technologiemi OLED a TrueTone má rozlišení 2532 × 1170 bodů s jemností 460 ppi. iPhone 12 Pro má trojnásobný 12MP fotoaparát s ultraširokoúhlým, širokoúhlým a telefoto objektivem se světelností ƒ/1.6 wide, ƒ/2.4 ultrawide a ƒ/2.0 telefoto a optickou stabilizací obrazu (širokoúhlý a teleobjektiv). Pro selfie slouží přední 12MP kamera TrueDepth s přihlašováním Face ID. Je odolný proti vodě a prachu dle specifikace krytí IP68. Bezdrátové technologie Bluetooth 5.0, NFC, Wi-Fi ax nebo LTE a 5G se postarají o rychlé připojení. Nechybí ani GPS/ GLONASS/ Galileo/ QZSS/ BeiDou přijímač a rozhraní Lightning. K nabíjení můžete využít kabel nebo bezdrátové technologie standardu Qi a MagSafe. Do jeho senzorové výbavy patří: LiDAR skener, Face ID, Barometr, Tříosý gyroskop, Akcelerometr, Snímač blízkosti, Snímač okolního osvětlení, Digitální kompas. V telefonu je nainstalován nový operační systém iOS 14.

Telefon/Tablet
Systém IOS
nanoSIM ano
Displej
Velikost displeje 6,1 palce
Rozlišení displeje 2532x1170 px
Typ displeje OLED Super Retina HD
Barvy 16 miliónů
Datové služby
Bluetooth ano
GPS ano
Wi-Fi ano
Nejrychlejší datová síť 5G
Multimedia
HD video ano
4K ano
Fotoaparát 12,0 Mpix
Ostatní
NFC ano
Výkon
Počet jader 6x
Velikost RAM paměti 6144 MB
Hodiny/hodinky