Dostupnost: Není skladem
1 Kč

Popis produktu

iPhone Pro z roku 2020 je opět nabitý tím nejlepším, co je momentálně k sehnání. Nechybí mu dosud nejrychlejší a nejvýkonnější čip se superschopným procesorem Neural Engine, profesionálně vybavený fotoaparát, který může fotit i natáčet skvělá videa za světla i za tmy nebo umělá inteligence, kterou využívá NASA ve vesmíru. Kombinace hranatého designu a použití kvalitních surovin zajistí, že váš telefon nejen skvěle vypadá, ale navíc je odolný proti vodě, prachu i poškrábání displeje. S rychlým bezdrátovým nabíjením bude ihned připravený k akci.

Image Description
Image Description

Dokáže cokoli

V iPhonu Pro najdete čip A14 Bionic, který se vyrábí za použití pětinanometrové technologie. Ta dokáže snížit velikost komponentů na pouhé atomy. Tranzistorů je v telefonu o 40 % více než v předchozích modelech, a tak je rychlejší, účinnější a úspornější. Šestnáctijádrový procesor Neural Engine umí nahrávat video v Dolby Vision, zvládá biliony operací a poradí si s jakkoli vysokou zátěží.

Nejvyšší rychlost

Zařízení podporuje vysokorychlostní mobilní sítě 5G, s nimiž můžete během několika okamžiků stáhnout třeba celý film. Vyšší kvalitu, rychlost a plynulost pocítíte také při sledování živých přenosů, videohovorech s přáteli nebo uploadování souborů.

Image Description
Image Description

Displej s živými obrazy

Displej, který je prakticky bez rámečků, má skvělé rozlišení 460 pixelů na palec. S vyšší hustotou pixelů, výraznějším kontrastem a věrným zobrazením barev vám každý obraz oživne před očima a každé video vás okamžitě vtáhne do děje. I text je ostřejší a jednotlivá písmena lépe čitelnější.

Telefon/Tablet
Systém IOS
nanoSIM ne
Displej
Velikost displeje 6,1 palce
Datové služby
Bluetooth ano
GPS ano
Wi-Fi ano
Nejrychlejší datová síť 5G
Multimedia
HD video ano
4K ano
Fotoaparát 12,0 Mpix
Velikost vnitřní paměti 128000 GB
Ostatní
NFC ano
Výkon
Počet jader 6x
Velikost RAM paměti 6144 MB
Hodiny/hodinky