Distribuce: CZ

Dostupnost: Není skladem
1 Kč

U nákupu na IČO není možnost odpočtu DPH

Popis produktu

Poznejte špičku mezi iPhony. Apple poprvé představuje telefon s všeříkajícím označením „Pro Max“, jež dává najevo, že zařízení je určeno profesionálům a těm uživatelům, kteří chtějí na vlastní kůži zažít průlomové technologie, jaké doposud ve smartphonech nebyly. Ústřední roli zde hraje nová fotosoustava s trojicí citlivých snímačů, které jsou dohromady vyladěné pro plynulou změnu záběru a dohromady nabízí čtyřnásobný optický zoom s optickou stabilizací. Kromě toho nabídnou úchvatný noční režim, s nímž můžete fotit i v hluboké tmě. Profesionální je také záznam s rozlišením 4K při 60 snímcích za sekundu či zpomalený režim s až 240 snímky ve Full HD, jež bez zaváhání zpracuje nový procesor A13 Bionic. Ten se skrývá v doposud nejodolnějším těle z chirurgické oceli a matného skla.

Image Description
Image Description

Nejen pro profesionální fotografy

Aby telefon dostál přízviska „Pro Max“, Apple od základu předefinoval své pojetí fotoaparátu a do nového iPhonu zabudoval fotosoustavu s trojicí úchvatných snímačů. Kromě širokoúhlé a ultarširokoúhlé čočky je pro vás připraven i teleobjektiv. Senzory v kombinaci nabídnou dvojnásobné optické přiblížení a dvojnásobné oddálení pro plynulou fotografickou práci. Vše podtrhuje výtečný noční a portrétní režim, dokonalá stabilizace a nové možnosti natáčení videa v dechberoucím rozlišení 4K. To nejlepší však spočívá v jednoduchosti ovládání, která otevře svět profesionální fotografie i amatérům.

Super displej 

Displej představuje takový kvalitativní skok, že pro něj Apple vymyslel speciální název – Super Retina XDR. A super je hned v několika ohledech – dosahuje bezprecedentního jasu, temné černé, zářivých barev z celého spektra a dokonale si poradí s jasně bílými i hluboce černými tóny v jednom zobrazení, což oceníte nejen při fotografování, ale také při sledování filmů či hraní her. Samozřejmostí je schopnost přizpůsobení se okolnímu prostředí, a tak budete mít vždy perfektně vyváženou bílou barvu s ohledem na aktuální světelné podmínky. A to i v noci.

Image Description
Image Description

Výkon, který nezná hranic

Uvnitř zařízení tepe odladěný čipset A13 Bionic, který (v době uvedení) nabízí nejvyšší výkon na poli smartphonů. Hladce si poradí i s těmi nejnáročnějšími hrami a aplikacemi nebo např. s výpočetně náročným zpracováním fotografií s podporou strojového učení či natáčením 4K videa, a to hned z několika fotoaparátů současně. Vše bylo od základů navrženo tak, aby vás nic nelimitovalo při práci ani při zábavě.

Telefon/Tablet
Systém IOS 13
nanoSIM ano
Displej
Velikost displeje 6,5 palce
Rozlišení displeje 2688 x 1242 px
Typ displeje OLED Super Retina HD
Barvy 16 miliónů
Datové služby
Bluetooth ano
GPS ano
Wi-Fi ano
Nejrychlejší datová síť LTE
Multimedia
HD video ano
Fotoaparát 12,0 Mpix
Velikost vnitřní paměti 256 GB
Ostatní
NFC ano
HDMI ano
Výkon
Počet jader 6x
Frekvence 1. procesoru 2.65 GHZ
Velikost RAM paměti 4096 MB