Distribuce: CZ

Dostupnost: Není skladem
1 Kč

U nákupu na IČO není možnost odpočtu DPH

Alcatel 1066G

Alcatel 1066G je jednoduchý mobilní telefon klasické konstrukce pro běžnou komunikaci a pokud nepotřebujete složité chytré funkce, pak může být zajímavou variantou. Vyniká jednoduchostí a nízkou hmotností. Poskytne vám základní možnosti komunikace v kompaktním designu, pohodlnou klávesnici a snadno ovladatelné menu. Alcatel 1066G je telefon jako stvořený pro lidi, kteří hledají pohodlí v jednoduchosti.

Image Description
Image Description

Základní komunikace a dostupné pohodlí

Telefon je schopen jednoduše zajistit základní komunikační potřeby ve frekvenčních pásmech GSM. Tělo telefonu je vyvedeno v kompaktním provedení s oddělenými tlačítky pro pohodlnější ovládání.

Vlastnosti a výbava

Telefon disponuje mnoho klasickými funkcemi. V jeho výbavě najdeme VGA fotoaparát, přehrávač hudby, budík, kalendář nebo FM rádio. Do telefonu lze také vložit paměťovou kartu microSD, na které můžete mít uloženou oblíbenou hudbu. 

Image Description
Image Description

Klíčové vlastnosti

Telefon Alcatel 1066G má 1.8" barevný displej s rozlišením QQVGA a dobře čitelnými znaky. Podporuje paměťové karty typu microSD a do jeho výbavy patří 3.5 mm audio konektor, microUSB, VGA fotoaparát, FM rádio, Kalkulačka, Kalendář, K napájení mu slouží baterie s kapacitou 400 mAh.

Telefon/Tablet
microSIM ano
Paměťová karta 16 GB
Displej
Datové služby
Multimedia
Ostatní
Výkon